07 aprilie 2009

Despre otevizare, diversiuni si prezidentiale

Nebunia continua. Scenariile se tes cu repeziciune. Cine va fi incatusat dupa Becali? Ziaristi de marca, politicieni, ba chiar constructori. Prevestesc intrarea in epoca zanganitului de catuse Nastase, Vanghelie plus cohortele de analisti care au invadat televiziunile. Se da in bobi. Cine-i la rand? E si Rosca Stanescu cumva pe lista?
Dan Diaconescu e la randu-i ingrijorat. Nu pentru ca ar figura si el pe vreo lista scurta, ci pentru ca otevizarea a cuprins Romania. Diaconescu trebuie sa inventeze altceva, pentru ca vede cum inamicii ii fura jucaria.
In timpul asta, judecatorii sunt jigniti si amenintati. Procurorii la fel. Sentintele nu se mai dau in salile de judecata, ci in strada.
Traim in tara lui Peste Diversionistu'. Sondajele il transforma pe Becali in martir. Unii spun ca ar putea intra in turul doi cu Basescu. Paranoia? Nicidecum. Sunt analize scoase din putul gandirii.
Basescu are acum ce el insusi a semanat. A intretinut scandalul, iar acum plateste. Politicienii incearca sa-i fure arma. Pesedistii se fac ca guverneaza si trag in PDL, iar pedelistii se infurie ca pesedistii incep sa muste. Liberalii simt si ei ca se poate, iar gurile de foc Norica si Crin presteaza de zor.
Statul e tot mai slab, iar mizeria tot mai mare. Nimeni nu se mai ocupa de salubritate, ci toarna galeti cu laturi in Parlament, studiouri TV sau la sediile de partid.
Politicienii nu resimt criza, ci o intretin cu abilitatea dracusorului iesit din plasticul pasaportului biometric. Firmele sufera, somajul creste, iar angajatii asteapta tematori ghilotina concedierii. Cui ii pasa? Cu totii avem alta agenda.
Oare de ce alegerile prezidentiale nu se tin duminica viitoare? Am scapa de tot balamucul asta. Pentru ca s-a ajuns prea departe!

Niciun comentariu: