03 aprilie 2009

Inca un semn ca in PSD Iasi nu e liniste

Azi, seful CJ Constantin Simirad a tinut conferinta de presa, la ora 12. Dimineata, de la cabinetul primarului, un SMS catre presa: conferinta presa ora 12, Nichita. Buimaceala totala. De ce la aceeasi ora? O tin impreuna? Nicidecum. Fiecare dintre cei doi a tinut-o separat. Culmea, Nichita si Simirad cica s-au intersectat in cursul diminetii.
In conferinta sa de presa, Simirad il atinge usor pe Nichita, dupa ce dom' primar a refuzat sa semneze intrarea municipiului Iasi in proiectul de Management Integrat al Deseurilor. O nimica toata daca ne gandim ca in joc e o investitie de 30 milioane de euro. Nichita pomeneste si el ceva de chestia asta, dar subiectul principal al conferintei e legat de spitalul de Urgente.
E minunata relatia intre Nichita si Simirad. E clar ca in ambele institutii, oamenii din jurul celor doi sefi stiau de incalecarea asta.
Nici unul n-a catadicsit sa-l sune pe celalalt pentru a semnala aberatia. Duminica, conducerile iesene PSD si PDL se pun la masa, ocazie cu care se va discuta si chestiunea vicelui de la CJ. Vor fi trei tabere: PDL, PSD si Simirad. Frumos spectacol!

Niciun comentariu: