13 aprilie 2009

EBA il trage de urechi pe Dan Carlan

Elena Basescu (EBA) iese la atac. Sa povestim faptele. Ieri, Elena Udrea a spus ca o voteaza pe EBA. Azi, Gheorghe Flutur i-a atras atentia Elenei Udrea ca toti ar trebui sa traga la caruta partidului. Si tot azi, pentru a inchide cercul a iesit la rampa chiar EBA.

Candidatul independent la alegerile pentru PE Elena Băsescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu înţelege de ce coordonatorul campaniei PDL, Gheoghe Flutur, nu i-a atras atenţia şi lui Dan Cârlan, liderul de la Iaşi, că ar trebui să tragă cu toţii la cârma PDL.

Abia astept reactia lui Dan Carlan. Care insa nu va veni, pentru ca nu-i deloc nimerit sa te pui rau cu EBA. Prietenii stiu de ce!

5 comentarii:

Vlad Ţepeş spunea...

Eu i-am spus lui Dan Carlan ca a cam sleit-o cu Pippidi... greseala de greseala... pariu ca Dan Carlan va tacea. Shhhhh!.... shhhhh!

Paul spunea...

Totusi nu cred ca miscarea cu EBA independenta este creatia sau are aprobarea greilor pedisti(Blaga, Berceanu), aliatii lui Carlan din BPN. Sa nu uitam ca Blaga este la cutite cu Marinerul inca de cand Petre Roman a fost aruncat peste bord.

garzanti spunea...

haha are Simi grija de Dan Carlan

Dan Stormbringer spunea...

He, he...Carlan e mai tare decit credeti voi...e muppetul care-l manevreaza Alina, cea mai tare politiciana a estului..

Vlad Ţepeş spunea...

Consilierii lui Oprescu isi fac deja treaba. Asta e bine pentru EBA, dar e rau pentru cei care se vor lega de ea. Cred ca Dan Carlan deja se intreaba daca nu l-a deranjat pe Zeus prea tare cu Pippidi. Poate da, poate nu...:)