10 mai 2009

Aiurelile lui Nichita cand vine vorba de propria incompetenta legata de parcari!

Primarul Nichita nu-i interesat de soarta soferilor Iasului. Il doare la basca. Iar in plus mai spune si trasnai. Pai e si normal sa nu-i pese, ca doar dom' primar nu cauta loc de parcare atunci cand ajunge prin centru, asa cum se chinuie cei care se invart ca titirezii cand au treburi in buricul targului. Iar daca nu parchezi, scuzati-mi repetitia, in parcarile inexistente ale primariei, te trezesti rapid cu masina ridicata, zgariata si dusa in baza DSPM.
Vineri, articol in Ziarul de Iasi cu titlul: Locuri de parcare in Centru: zero!
Dincolo de lipsa de solutii a primariei, evidenta din avion daca lecturezi articolul cu pricina, Nichita e preocupat peste masura de haosul din trafic. Ba mai mult, acuza Politia ca nu lasa primaria sa blocheze rotile masinilor parcate aiurea.
Iata una bucata declaratie super-tare marca Nichita, culeasa din acelasi articol: „Am impresia ca la Iasi e o situatie speciala. Cred ca s-a dorit ca, in ultimii ani, sa fie probleme in trafic, sa nu fie ales Nichita, iar Inspectoratul de Politie a accesat. A fost o comanda politica. Am vorbit cu un secretar de stat de la Interne si spunea ca in Craiova se blocheaza rotile, dar cu agent de Politie Rutiera”.
Pai de asta e haos in centru, din cauza Politiei, domnu' Nichita? IJP trebuie sa faca parcarile? Pentru ce platesc iesenii o gramada de taxe? De ce nu s-a facut macar o parcare in ultimii ani in centrul orasului? Tot Zanfirescu e de vina??
In loc sa treaca la treaba, primarul se pricepe sa atace, mascand propria incompetenta. Daca autoritatile vor intepeni zilnic rotile a zeci de masini asa se rezolva haosul din trafic? De ce n-ati spus asta in campania electorala? Partidul soferilor e al naibii de puternic, domnule primar!

5 comentarii:

Don Miguel spunea...

Nu are timp saracul ca e prins acum cu alegerile europarlamentare si trebuie sa-l promoveze pe catelul Ivan.
E mult mai important pentru domnia sa sa indemne populatia sa strige PSD decat sa faca ceva pentru oras.
Se va mai misca ceva inaintea urmatoarelor alegeri locale.Pana atunci ...

Paul spunea...

Florine, vorbesti ca Oajdea:D

florin ghetau spunea...

Pai nu mai stiu cum vorbeste oajdea, ca nu l-am prea auzit de ceva vreme incoace... cat priveste chestiunea cu parcatul o spun din propria experientza, nu din auzite. in momentul in care primaria va crea primele 100 de locuri de parcare in perimetrul Hala-Stefan cel Mare-Independentei-Tg Cucu voi fi primul care va saluta reusita.

Paul spunea...

pai oajdea nu votase o chestie, o motiune ceva, impotriva guvernului?
locuri suficiente de parcare in iasi tin de domeniul utopiei.ca e problema sa nu, iesenii nu au vazut-o ca tema utila pentru campania pentru localele de anul trecut. la linia intai, ai putea face rating pe subiectul parcarilor...
oajdea, oprea si altii de la PD stau bine la activitate parlamentara.sunt socat.

Paul spunea...

daca nu m-a lasat total memoria, ca tot veni vorba de oajdea si corectitudinea sa proverbiala, cand e gata parcarea subterana de la starea civila?