06 mai 2009

Cine scoate banutii pentru campania lui Catalin Ivan?

EVZ scrie ca fiecare candidat PSD de pe loc eligibil trebuie sa scoata de la tescherea 50-60.000 de euro pentru campania europarlamentarelor. Ma intreb de unde va scoate banutzii candidatul Iasului, Catalin Ivan, pentru ca suma nu-i de ici-colea, ci trece binisor de 2 miliarde de lei vechi.
Probabil ca tanarul Catalin va raspunde ca nimeni nu i-a cerut banii astia si ca va contribui si el cu cat poate la ridicarea procentelor social-democratiei romanesti.
Intrebare: Daca nu el, atunci cine va livra cascavalul pentru afise, lansari, pixuri, galeti goale (sau pline?) si... brosuri despre UE?

6 comentarii:

Paul spunea...

Iulian Dascalu?

Puterea Dushului spunea...

Nu fi rautacios. Catalin este un alt tip de politician. E tanar, educat, curat, politicos - o gura de aer proaspat intr-o filiala plina de flatulatiile mai batranilor sai colegi.

Dar, daca e sa vorbim de partea financiara si tinand cont de simbolurile si tematica ultimei sale campanii electorale, cred ca Statiunea pomicola de la Sarca va sari cu banii.

garzanti spunea...

trimite mama din Maroc o posibilitate, am auzit ca au ferma de camile acolo, evident o optiune e statiunea pomicola sarca, evident ca o alta posibilitate este ca tereza prisacara sa isi vanda una din masini si sa ii dea banutii, un alt om de bine poate fi gigi dar sincer cred ca e zgarcea, sau cine stie

quin spunea...

pai noi, ca toate afacerile private ale primarului si clanului psd-ist se rezolva cu banul public.

Don Miguel spunea...

E o suma destul de consistenta pentru un om asa simplu cum se considera tanarul Ivan.Pot sa spun ca a inceput deja cu stangul,pentru ca a "omis" (ca multi altii de altfel) sa-si adauge unele bunuri in declaratia de avere.
Banuti se vor gasi,pentru ca sunt destui lingai in Iasi care cotizeaza la partid asa ca nu vor fi probleme.

Anonim spunea...

Uitati cat este de cinstit Catalin Ivan, "nu va grabiti sa postati ceva pe blogul sau"

http://forum.iasicastiga.ro/viewtopic.php?f=6&t=102