28 mai 2009

Din nou despre alianta PSD minus PC de la Iasi

La Iasi, protocolul PSD-PC sta in fiset. O spune chiar proaspatul sef instalat la PC Iasi Vasile Salaru. „Nu m-am intalnit cu Nichita, iar relatiile intre noi sigur ca nu sunt bune, dupa ce m-a exclus din PSD”, a spus Salaru zilele trecute la un un post TV.
Auziti inca una: „PC Iasi nici nu este implicat in campania PSD-PC pentru europarlamentare”. Fain, nu? Mai vreti o declaratie marca Salaru? „In fruntea descentralizatelor trebuie numiti oameni competenti. Noua nu ni s-a cerut parerea”.

Intrebare de bun simt: Oare cum a ajuns Salaru, fostul dusman din PSD al lui Nichita, in fruntea PC Iasi? N-au stiut liderii de la centru aspectul asta? Sau dimpotriva, a fost o politia platita PSD-ului, prin plantarea unui om incomod in teritoriu? Iar ca tacamul sa fie complet, Bogdan Abalasi (un alt exclus de Nichita din PSD) a fost uns prim-vicepresedinte. Evident, tot la PC Iasi. Sa moara dusmanul de ciuda, nu alta! Astept momentul din preajma prezidentialelor cand Nichita si Salaru, urcati pe scena, isi vor prinde mainile intru victoria suprema a catindatului Geoana!

2 comentarii:

garzanti spunea...

Florine lasa-mă cu Şalaru ăsta mie mi se pare un golan. De regulă ai ocazia să îl vezi prin crâşme la cioace cu tot felul de dubioşi, unii cu tatuaje. Deşi nu sunt fan Gigi cred că a făcut bine excluzându-l, în primul rând el iniţial a fost membru PD, apoi a negociat cu senatorul Solcanu şi a trădat spre PSD, a rămas frustrat că a pariat pe echipa care a pierdut alegeri şi acum iar migrează.

Dan Mătăsaru mi se pare mult peste Şălaru, iar daca PC înţelege să facă astfel politică îşi merită locul pe centura politicii româneşti.

florin ghetau spunea...

Nici n-am spus ca Salaru e bun. Surpriza e ca a fost uns sef la PC Iasi, partid aliat cu PSD.