29 mai 2009

EBA vine duminica la Iasi

Nu va chinuiti sa aflati programul, pentru ca staff-ul sau de campanie pastreaza cu strasnicie marele secret. Totul va fi comunicat maine seara sau cel mai probabil duminica dimineata. Bun, dar alegatorii cum afla? Sau vor fi doar plimbari la bulevard, prin parcuri si intalniri cu cine s-o nimeri? Imi si inchipui ce bucurosi sunt cei din PDL Iasi de vizita Elenei Basescu la Iasi!

UPDATE (sambata ora 11.30): Vizita la Iasi ar putea fi anulata, pe fondul sirului de gafe din ultimele zile.

UPDATE 2 (sambata ora 23.50): Si totusi EBA va fi duminica la Iasi. Duminica de la 16 va fi in Parcul Copou, dupa care va face turul Iulius Mall. De la 20.30 va fi prezenta la concertul Voltaj din fata Casei Studentilor.

5 comentarii:

garzanti spunea...

Va fi un spectactol in fata la Casa Studentilor, se pare ca Gigi a cam sabotat-o, refuzand sa ii acorde alt loc public, iar baitzii condusi de Dan Carlan nu prea s-au implicat sa o sustina in obtinerea unei locatii acceptabile.

Copoul unde si-a dat start PSD-ul e ocupat de cascarabete pt ziua copiilor. In fata la Palat vine Cleopatra, iar in Piata Unirii Gigi ar fi zis ca nu mai permite actiuni publice. :)

Oricum cica la EBA vine Directia 5, va fi circ pe paine week-end-ul asta tot e bine :)

florin ghetau spunea...

Pai n-a fost miercuri concertul Directiei 5 la Iasi sau urmeaza inca o reprezentatie in oras?

Paul spunea...

Directia 5 sau VOltaj? Eu am auzit de Voltaj pe duminica.

Paul spunea...

bzi.ro-concert Voltaj, CCS, dum 31 mai, ora 20.

garzanti spunea...

am gresit eu, organizatorul cu care am vb a spus ca foloseste scena de la directia 5 :D

scuze