19 mai 2009

Nichita se plange din nou de eternele santiere. O fi intrat PSD in opozitie si la primarie?

De ceva timp, primarul Nichita iese public cu declaratii amenintatoare la adresa constructorilor care mai mult someaza decat lucreaza. Azi, primarul a criticat din nou ritmul in care merg lucrarile din Tatarasi, unde firma Themeli a adus un excavator pe care-l plimba de colo-colo prin santul lat din mijlocul drumului.
Pai cine a adus aceste firme sa lucreze in targ, extraterestrii? Sau o fi intrat Nichita in opozitie la primarie preluand modelul criticilor nationale ale PSD desi partidul e la guvernare? Daca lucrurile merg aiurea de ce primaria nu rupe contractele respective? Nichita zice ca nu e simplu, dar asta inseamna ca actele respective au fost facute in defavoarea municipalitatii. Adica te platesc, tu iti bati joc, iar eu n-am cai de atac! De suferit nu sufera Nichita, ci zecile de mii de ieseni care inghit praf si n-au mijloace de transport spre centru.
Nu e prima oara cand Nichita da vina pe altii. Mai toate lucrarile din targ s-au desfasurat cu intarzieri mari, Iasul devenind un sat unde constructori de toate neamurile vin mai mult sa incurce. Probabil ca lucrurile importante au nevoie de timp! Abia acum sloganul se potriveste de minune cu situatia din teren!

2 comentarii:

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

Multe firme de constructii din iasi ar fi fost gata sa execute aceste lucrari (sau parti de lucrari), pe tronsoane sau zone, dupa puteri, iar rezultatul ar fi fost spectaculos. Pacat...

Don Miguel spunea...

Asa e dar Gigi e baiat destept si descurcaret si ofera contracte pe tava prietenilor si sustinatorilor sai si e normal sa nu mearga treaba cum trebuie.Si ca sa nu dea de banuit face teatru si circ,luandu-se de ei si amenintandu-i,insa e doar praf in ochi pentru populatie ca sa arate ce vigilent,corect si nervos e primarul atunci cand firmele nu-si respecta termenul prevazut in contract.