12 mai 2009

Poluatorii micului ecran sau manipulare cu orice pret

Talk-show-uri politice luni seara la principalele TV-uri de stiri. Pe un post, Sorin Rosca Stanescu zice ca turul doi se va da intre Geoana si Antonescu. Cateva minute mai tarziu, acelasi Rosca Stanescu apare pe celalalt post pentru a intari ideea. Titlul emisiunii: De ce se prabuseste Basescu? Imediat apare pe ecran si graficul ultimului sondaj INSOMAR: Basescu 38, Geoana 20, Antonescu 20. Discutia continua. Tot despre prabusirea marinarului, in ciuda contradictiei evidente.
E ciudat ce vedem la TV-urile nationale de stiri de o luna incoace. E normal sa critici de zor puterea, sa lovesti in cel aflat pe primul loc, dar nu poti deforma realitatea. Sau poti, dar te descalifici.
E clar ca Basescu scade in sondaje de la luna la luna, dar cand spui ca actualul presedinte nu intra in turul doi (desi nici un sondaj nu arata deocamdata asta), nu suna nicidecum a analiza serioasa. Cu astfel de scenarii si analize de doi bani, disperatii CCAB (Cartelul de Conjunctura Anti-Basescu) se descalifica in demersul lor furibund de a-l da jos in toamna pe marinar. Plus ca fac un mare deserviciu candidatilor (unul dintre ei chiar onorabil!) care spera ca vor prinde Craciunul la Cotroceni!

2 comentarii:

Don Miguel spunea...

Posturile lui Felix motanul,incep sa devina plictisitoare,pentru ca zilnic au aceeasi tema si nu pierd nici o ocazie sa rateze subiectul care ii obsedeaza:Basescu.In fiecare seara,Gadea ii are pe vesnicii invitati si contestatari ai presedintelui :Ciuvica,Stan,Ciutacu,Rosca Stanescu,etc.
Am inteles ca actualul lider al statului isi depaseste cu mult atributiile si ii deranjeaza foarte tare dar ca sa minti si sa ataci in ultimul hal ca nu intra in turul doi si sa inventezi mereu despre el,deja devii penibil si obsedat.
Ar putea fi corecti si sa-i ia in ordine pe toti politicienii care au adus grave prejudicii statului roman.Ar putea sa discute si despre Voiculescu,Nastase,Miky Spaga,Hrebenciuc,s.a.m.d. dar se pare ca nu e voie si de aceea fac si ei ce le dicteaza seful.

DANGA Marius spunea...

[in afara subiectului] Florin, iti multumesc pentru link-ul de pe blogul tau. Totusi, daca vrei sa fii la zi cu ceea ce scriu te rog sa schimbi cu adresa noului meu blog www.danga.ro/blog

Multumesc
Marius DANGA