16 mai 2009

PSD e disperat. De asta il lanseaza pe Geoana aproape zilnic spre Cotroceni

Daca ar putea, PSD l-ar lansa in fiecare zi. Vorbim de Mircea Geoana, pe care partidul il vrea, dar nu-l accepta. Ultima lansare a candidatului jumatate la putere, jumatate in opozitie s-a petrecut in urma cu doua zile, cand 10.000 de pesedisti au strigat din toate piepturile Geoana presedinte! Numai ca Geoana se incapataneaza sa ramana in toate sondajele mult sub partid. Nu pentru ca n-ar vrea, ci pentru ca mai mult nu poate. Geoana va creste probabil cateva puncte, dar e trist cand liderul fuge sa ajunga partidul.
In timp ce PSD se bate pentru suprematie cu PDL, Geoana se bate pentru locul secund cu liberalul Antonescu. Iar emotiile argintului sunt si ele mari, de vreme ce pesedistii coc cate o lansare la prezidentiale ori de cate ori au ocazia.
Geoana e singurul prezidentiabil (din cei trei cu sanse) care e tras de partid. Nu e locomotiva, ci un simplu vagon. Nu insufleteste, ci e insufletit de un partid care isi da seama ca infrangerea lui Geoana inseamna tusa guvernarii in sezonul politic urmator.
Liderul PSD n-are anvergura, n-are organe si se chinuie din rasputeri sa arate a prezidentiabil.
Paradoxal, nepotul matusii Tamara avea mai multe sanse in batalia pentru Cotroceni.

3 comentarii:

Don Miguel spunea...

Ma indoiesc ca romanii vor vota un prostanac ca presedinte.

Don Miguel spunea...

http://www.gunoiul.ro/ema_articole-1378--Catalin_Ivan_si_ale_lui_consultante_banoase-Gunoiu.html
ca sa nu mai zica domnul Catalin Ivan ca are mainile curate

Don Miguel spunea...

Pesedeii in frunte cu prostanacul,au fost in Iasi zilele trecute cu scopul de a-l lansa cu surle si trambite pe catelusul lui Nichita,Cacalin Ivan.
Acestia au fost cazati si ospatati asa cum se cuvine la loc de cinste,la restaurant-pensiune Onix,al carei patron este domnul Sobolanescu.Cica tranzactiile si detaliile au fost puse la punct intre seful localului si domn primar.Administratorul locatiei este un potent om de afaceri si detine printre altele si o firma de constructii care in aceasta perioada de criza ar avea nevoie de niste contracte.Initial,delegatia pesedista trebuia cazata la motel Bucium al prietenului Puscasu dar Gigi a vrut sa le ofere sefilor conditii de cinci stele asa ca s-a sucit.
Cum cei din PSD au fost scutiti sa achite nota de plata,e clar ca prostanacul si cu vicele PSD de Iasi vor avea grija ca afacerile generoasei gazde sa prospere.
Destept tare Gigi asta.