01 aprilie 2009

Cat mai tine prostia asta cu pacalelile de 1 aprilie?

De dimineata, citim doar pacaleli prin ziare, astfel ca e tot mai greu sa distingem stirile reale de cele aruncate doar pentru ca e 1 aprilie.
Ma intreb spre exemplu daca Mutu e intr-adevar accidentat, pentru meciul de diseara, sau nu cumva e o farsa pusa la cale de gazetarii aflati in Austria. Inclin sa cred ca e doar o gluma. Tampita ce-i drept.
Ce grozavii am mai vazut in presa de azi: Elena Basescu renunta la politica sau Simirad aduce la Iasi mumia lui Tutankamon. Academia Catavencu scrie ca ministrul Ilie Sarbu a fost implicat intr-un omor musamalizat. O fi adevarat?

La puzderia de vesti proaste din ultima perioada cred ca ar trebui sa renuntam la moda cu pacalelile. Mie unul parca nu-mi arde de ras la toate bazaconiile pe care le-am vazut (auzit) azi!

4 comentarii:

Răzvan spunea...

http://www.cotidianul.ro/elena_basescu_renunta_la_politica-78770.html
E un text destul de coerent, fara agramatisme de asta e clar ca e pacalealea :D.
Totusi daca ar renunta ar fi geniala "opera" basecista.Eba pozeaza in victima, iar asta prinde la romani.Ar fi fost o miscare reusita, parerea mea.

Iulian Micu spunea...

Florin, cred ca se poate discerne destul de usor intre stirile serioase si glumitele, inerente, de 1 aprilie.
E de ajuns sa te uiti la modul in care sint scrise. Declaratia inventata de cei de la Cotidianul si atribuita Elenei Basescu este savuroasa si cu tuse prea groase pentru a iti da seama ca e 1 aprilie.
Pe de alta parte, subiectul din Catavencu e mult prea serios si, mai ales, anuntat de citeva zile de alte articole de presa.

Marius Pârciu spunea...

Mi s-au parut foarte slabe glumele din acest an.

Paul spunea...

Cea mai tare pacaleala a fost cea cu EBA:D