10 aprilie 2009

Comunistii de la Chisinau fac alergie cand aud de romani! Noi cum reactionam?

Comunistii au trecut la intimidarea ziaristilor, fie ca sunt gazetari moldoveni independenti, fie ca sunt corespondenti romani. Asta noapte, trimisii de la Realitatea TV au fost tinuti 3 ore la Politie, cei la Antena 3 au plecat deja spre Romania, iar corespondentul TVR e la ora asta retinut. Redactorul sef de la Jurnalul de Chisinau a fost dus la Politie si intrebat de ce critica regimul comunist.

In Moldova e mai rau ca pe vremea lui Ceausescu. Oamenii sunt saltati de pe strada, iar Voronin se razbuna pe toti cei care il critica.
Autoritatile romane ar trebuie sa reactioneze ferm de data asta, pentru ca a fost intrecuta orice limita.
Cat priveste presa din Romania, cred ca nu va uita experienta din ultimele zile, si va incepe sa se ocupe mult mai serios de comunistii de la Chisinau. Problema e ca informatiile sa ajunga si dincolo de Prut. Si nu doar la Chisinau, ci si in localitatile din restul tarii, unde se aud doar ode la adresa conducatorului iubit.

2 comentarii:

Paul spunea...

"Cat priveste presa din Romania, cred ca nu va uita experienta din ultimele zile, si va incepe sa se ocupe mult mai serios de comunistii de la Chisinau." Zici tu asa, Florine...Ma intreb daca tu chiar crezi asta... Oamenii din RM sunt deja pioni sacrificati.

Dan Stormbringer spunea...

Le spunem ca sintem si noi tot moldoveni... sa vedem ce-or sa mai zica atunci..?