22 iunie 2009

Berceanu si Paleologu se vor ocupa de PDL Iasi. Dan Carlan ramane. Inexplicabila decizie!

Anuntul a fost facut azi de Videanu. Asta inseamna ca Dan Carlan nu va fi schimbat de la sefia PDL Iasi, filiala urmand sa fie coordonata de ministrii Radu Berceanu si Teodor Paleologu.
Ce treaba are Berceanu cu Iasul nu stie nimeni, cert este ca dom' ministru va trebui sa raspunda unei intrebari extrem de grele: De ce autostrada Iasi-Mures e scoasa de pe lista prioritatilor, in schimb Craiova-Bucuresti figureaza la loc de cinste? Plus ca Berceanu are propria problema in Dolj, unde PDL e batut de fiecare data de PSD in alegeri. Cu alte cuvinte, un perdant este pus sa dinamizeze activitatea unei alte organizatii perdante.
Ratiunea acestei mutari e greu de priceput, iar parlamentarii ieseni probabil nu vor topai de fericire la auzul vestii!

Un comentariu:

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

Traditional, in situatii similare, de filiala Iasi de ocupau domnii Videanu, Preda si Canacheu.
Dorinta municipiului de a fi confirmat "capitala culturala..." poate justifica numirea domnului Paleologu, iar numarul mare de ingineri constructori cu pregatire speciala- pe a domnului Berceanu.
Incredintarea catre doi ministri a temei : "calmarea spiritelor in filiala Iasi", confirma dorinta veche de a impune culoarea si la noi; din pacate, niciodata dorinta nu e suficienta...; prietenii de la Bucuresti stiu de ce !