01 iunie 2009

Pedelistii, tot mai nervosi de colaborarea cu Nichita in CL

Tot mai multi pedelisti sunt nemultumiti de modul in care merge colaborarea in Consiliul Local cu primarul Nichita. Asta desi PDL are un viceprimar, Gabriel Grigore, instalat de ceva timp in functie, dar care sta cuminte, fara a-l deranja pe primar.
Iata ce declara deputatul Marius Spanu, un apropiat al lui Gabi Grigore inca de pe vremea cand cei doi faceau parte din fostul PLD:
„Colaborarea cu Nichita nu merge grozav. Daca primarul isi inchipuie ca doar va beneficia de cele 12 voturi din Cl ale PDL se inseala. S-ar putea sa-i facem o surpriza, iar in viitoarele sedinte sa votam alaturi de cei 4 consilieri PNL, iar hotararile sa nu treaca”.
E primul semn ca in CL, colaborarea PDL-PSD scartaie tot mai serios, pedelistii formuland un prim avertisment la adresa primarului.

3 comentarii:

Paul spunea...

Păi şi cine ar fi Marius Spînu de ameninţă cu ruperea colaborării cu PSD la nivelul Consiliului Local? Să ne gândim că acest semnal, această presiune nu este exercitată de liderii PDL Iaşi: Dan Cârlan sau Dumitru Oprea.
La nivelul Coaliţiei, abia au terminat de rezolvat disputele din teritoriu şi ăştia de la Iaşi iar agită băţul? Ceva nu se potriveşte aici. Cineva cântă fals.
Au existat speculaţii că Marius Spînu tinde de la o vreme a se ralia influenţei lui Cârlan.
Niciun consilier local sau judeţean, niciun senator PDL, niciun lider PDL Iaşi nu critică alianţa cu PSD. Doar Spînu...Să vedem ce vor zice ceilalţi pedelişti ieşeni vizavi de poziţia lui Spînu. Spînu care acuza PNL că sunt în spatele acţiunii ANI-Oprea...Şi vrea să fac opoziţie în CL cu PNL...
Repet, cineva cântă fals. Cred că i s-au şoptit prostii deputatului Spînu...Distragerea atenţiei, ca la şah...

florin ghetau spunea...

ieri, Petru Movila a lansat o tema similara. A acuzat faptul ca parlamentarii si sefii Iasului (Gigi si Simirad) n-au avut nici o intalnire comuna pana acum!

Paul spunea...

Ştiu, Florine. Dar este ciudată schimbarea de atitudine a lui Spînu. Mai ieri critica PNL că i-ar fi înscenat cei 90 de mii de euro lui Oprea şi acum vine şi ameninţă că s-ar putea să denunţe colaborarea cu PSD şi să se îndrepte spre PNL. Eu, ca şi consumator industrial de media, sunt confuz. Am eu nişte bănuieli dar le păstrez pentru mine.
OK. Să zicem că Movilă şi Spînu sunt eşalonul 2. Dar Oprea, Cârlan, Gabi Grigore nu zic nimic? Plus că atacul lui Spînu nu e punctual, acuză doar lipsa de comunicare, nu are temă precisă. Dar Movilă spunea de nişte terenuri, nu? Nu poate fi exclusă posibilitatea ca Spînu să irite pe Oprea şi pe Cârlan şi să se îndrepte cu paşi mici dar siguri înapoi la PNL...Umblă vorba prin târg...
Este o lipsă de coordonare la PDL Iaşi, asta e clar!
Cârlan e cvasi-invizibil, Oprea are scandalul cu ANI, Gabi Grigore a fost încuiat la primărie. Iar dl deputat Spînu face declaraţii curajoase şi belicoase...