14 iunie 2009

Dupa 5 ore de discutii, pedelistii au iesit mai dezbinati decat au intrat

Sedinta furtunoasa azi la PDL Iasi. S-a facut analiza europarlamentarelor, dar multi au iesit mai nedumeriti decat au intrat in sala. Parlamentarii au fost pusi la zid, reprosandu-li-se slaba implicare in campanie.
In ajutorul actualei conduceri a filialei au sarit si unii primari de comune, care evident, i-au atacat pe parlamentarii rebeli. In schimb, au iesit bine, alaturi de seful suprem, Dan Carlan, oameni precum Constantin Serban, Narciza Nedelcu si Iulian Serban. Care ar fi scos rezultate bune la europene, desi au pierdut fara drept de apel unominalul din toamna trecuta.

Dan Carlan n-a pomenit nimic de vreo demisie, parlamentarii au ripostat, dar nu s-a decis nimic concret. Asa cum banuiam, totul se va decide la centru.
Zilele urmatoare am putea asista insa la ceva demisii din functii la varful organizatiei, pentru a-l lasa pe Dan Carlan in ofsaid. Cert este ca tensiunile n-au disparut, ba dimpotriva, acum sunt si mai mari. PDL a pierdut clar europenele la nivel de judet, dar rezultatul pe ansamblu e descompus pe bucati, astfel incat vina sa apartina cat mai multor oameni din filiala!

Niciun comentariu: