03 iunie 2009

Avem primar puternic, dar Iasul tot pe loc sta!

Legea a ajuns un moft in primaria lui Nichita: 10 milioane de euro dati fara licitatie.
Primarul, incantat de panarama lucrarilor din Oancea.
Lucrari de mantuiala la sina de tramvai din Tatarasi.
Concertul Cleopatrei Stratan: 25 sau 100 de mii de euro?


Sunt patru dintre titlurile Ziarului de Iasi de azi, care il au in centrul atentiei pe primarul Nichita. E dura realitatea, domnilor din primarie!
In urma cu cateva zile, un sondaj realizat de Inpublic arata ca iesenii sunt cei mai nemultumiti de primarul lor, dintre locuitorii marilor orase. Intamplator rezultat, nu? Presa e ticaloasa, iar Inpublic e unealta nu stiu carui partid.
Spuneti voi un proiect important cap-coada facut de Nichita, care sa nu fi iesit cu scandal. Eu nu-mi amintesc. Cand la mijloc au fost bani publici, tot timpul au existat suspiciuni.

Primarul puternic are acum tot ce-i trebuie. E vicepresedinte la centru in PSD, are majoritatea in Consiliul Local, colegii sai de partid conduc CJ si Prefectura, iar social-democratii sunt la guvernare. Degeaba, Iasul tot pe loc sta!

3 comentarii:

Don Miguel spunea...

Gresit,nu avem primar puternic ci slab la multe capitole.Ii cam plac plimbarile la Bucuresti si adora la nebunie sa stea la dreapta prostanacului.Pai ori e primar ori pasare calatoare prin tara?Pe banii cui oare se deplaseaza?
Baiat destept si descurcaret Gigi asta.

Puterea Dushului spunea...

Daca astea ar fi cele mai mari reprosuri pe care i le pot face iesenii - ca merge des la Bucuresti pe bani publici si ca ii place sa stea la dreapta lui Geoana - ar insemna ca avem un primar foarte bun.
Problema mea nu e ca merge la Bucuresti, ci ca, asa cum spunea si Florin, acum cand nimeni nu ii mai "blocheaza marile proiecte", Iasul nu numai ca nu are o viziune de dezvoltare coerenta, sau ca sta pe loc, dar o cam ia usor la vale.
Ma refer la aeroport, sosea de centura si la imprumuturi care se toaca pe proiecte haotice si pe carpeli prin cartiere.

Unknown spunea...

Florine sunt dezgustat de ce face Nichita! Am fost la Piatra-Neamt. Am ramas uimit cat de bine arata strazile si orasul. In Iasi imi rup masina pe strazi dar acolo mergeam ca-n Germania. Sincer abia astept sa scapam de "lucrurile importante care au nevoie de timp".