11 iunie 2009

Bergodi, egal pentru Steaua. Poli Iasi pierde un antrenor mare!

Italianul din Copou a demonstrat in seara asta ca are valoare. Poli Iasi a terminat la egalitate in deplasare cu Rapid, scor 2-2. Meciul n-avea nici o miza pentru Iasi, in schimb, pentru rapidisti orice rezultat in afara victoriei insemna ratarea cupelor europene.
Multi spun ca Bergodi a tras pentru Steaua, echipa cu care e in negocieri pentru preluarea postului de antrenor. Becali ar fi in stare acum sa-i satisfaca toate conditiile lui Bergodi, dupa ce italianul a ajutat indirect Steaua sa prinda Europa League.
Posibil ca Bergodi sa-si fi facut un astfel de calcul. Dar nu italianul a intrat pe teren. Faptul ca i-a montat pe jucatorii Iasului, in ultimul meci de campionat, e doar meritul sau.
Ce va urma la Poli Iasi e greu de spus, insa plecarea lui Bergodi (tot mai probabila!) ar fi o pierdere imensa. Italianului nu-i poti reprosa nimic. Vrea sa continue la o echipa mare, iar din pacate Iasul nu-i poate oferi asemenea conditii. Pentru ca la Iasi, fotbalul nu inseamna performanta, ci doar eterna poveste cu salvarea de la retrogradare!

P.S.: Vasluiul merge pentru al doilea an consecutiv in cupele europene. Cam asta e diferenta intre patronul Porumboiu si bugetarul Nichita!

Un comentariu:

News center spunea...

Trebuie sa ii multumim lui Bergodi ca a reusit sa ne indeplineasca vesnicul nostru obiectiv, evitarea retrogradarii. Cat despre meciul cu Rapid,nu am putea lasa la o parte eticheta de "un egal pentru Steaua" si sa o inlocuim cu "(2-2) - expresia profesionalismului unui antrenor italian neatins inca de butoanele romanesti"? :) P.S. Felicitari echipei FC Vaslui!