10 iunie 2009

Dan Carlan nu va fi schimbat de la sefia PDL Iasi

PDL Iasi a scos cu tot cu EBA 33 la suta in municipiul Iasi si 31 la suta in judet.
In Iasi, PDL este la egalitate cu PSD, dar cu sase puncte in spatele PSD pe intreg judetul.
Vestile dinspre Bucuresti arata ca Dan Carlan va rezista si tura asta, alti cinci sefi de organizatii judetene, cu rezultate mult mai proaste, urmand a-si pierde functiile.
Pentru inexistenta campanie a PDL-ului la Iasi, rezultatul e inca bun. Partidul n-a bagat bani, parlamentarii au stat si ei la cutie, iar filiala n-a avut candidat pe loc eligibil. Orasul a fost inrosit de bannerele PSD, pedelistii neavand motive sa promoveze un om plasat pe locul 23.
„Altfel va sta situatia la prezidentiale. Ne vom mobiliza la maxim pentru Basescu, indiferent de tabara”, mi-a declarat azi un pedelist influent din filiala, care n-are o relatie tocmai grozava cu actualul sef al organizatiei.
Mai mult ca sigur, pedelistii locali vor uita de rivalitatile interne, pentru ca infrangerea lui Basescu ar putea insemna trecerea PDL in opozitie. In acelasi mod se pune problema si in randul pesedistilor ieseni.

2 comentarii:

Paul spunea...

observatie strict tehnica: blaga zicea ca cine scoate cu 5% sub scorul national zboara. de la iulian micu am inteles ca la iasi diferenta e de 4.51%. carlan ramane 101%.

garzanti spunea...

bucuria lui Nichita