24 august 2009

Isteria dezbaterilor la televiziunile de stiri va dura inca 3 luni

Alegerile-s aproape. O simtim din plin daca ne uitam la televiziunile de stiri, care parca au luat-o razna. Locul analizelor asezate a fost luat de icnete scoase de aceleasi personaje care se tot foiesc de la un post la altul ca sa recite lectia bine invatata de acasa.
Nu conteaza subiectul, nici cat de jos a ajuns economia sau cat va mai dura criza, important e doar ca adversarul politic sa fie rapus.
Peisajul TV n-o sa se schimbe pana in ultima zi de campanie de dinaintea turului doi. Imi si imaginez cum va arata ecranul intre cele doua tururi, cand batalia va atinge apogeul.
Isteria va dura din pacate inca 3 luni, pentru ca normalitatea se va reinstala abia in preajma Craciunului. Pana atunci, asteptati-va la tot felul de intoxicari si dezbateri pe tot felul de subiecte minore. Nimic nu va fi intamplator, pentru ca jocul e cu miza uriasa. Intelegeti-i si mestecati atent ceea ce vi se ofera.
Cine castiga Cotroceniul, va avea painea si cutitul in aceasta tara in urmatorii 5 ani. Imunizati-va in fata virusilor care tropaie deja pe ecrane!

2 comentarii:

Paul spunea...

"Lasa-ma sa dorm, lasa-ma sa dorm la televizor
Lasa-ma sa dorm, cel mai bine dorm la televizor"
Cine canta asta?

Iulian Micu spunea...

Si ce vedem pe televiziunile locale in aceasta toamna? :D