22 august 2009

Simirad si prezidentialele

Interesant rezultatul sondajului pe care l-am lansat pe blog cu privire la sprijinul pe care l-ar putea acorda Simirad in alegerile prezidentiale. Voturile s-au impartit in felii egale intre cei trei candidati (Geoana, Basescu si Antonescu), concluzia fiind ca Simirad ramane personajul imprevizibil, de la care te poti astepta la orice. Cred insa ca va astepta rezultatul alegerilor, apoi va decide incotro o va apuca. Nu e exclus sa-l mai intepe pe Nichita de vreo 2-3 ori inaintea scrutinului pentru presedintie. Asta pentru ca l-ar bucura nespus un scor slab la Iasi pentru candidatul PSD. Esecul lui Nichita l-ar unge la suflet!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca daca ar candida Oprescu lucrurile s-ar mai clarifica. Nu cred ca Simirad ii va sustine pe Basescu sau pe Geoana, avand in vedere motivele pentru care este in bete cu Nichita. In eventualitatea in care Oprescu ar candida, acesta deja este inca vazut ca un social democrat si va lua multe voturi de la PSD, un motiv in plus pentru care Simirad l-ar putea sprijini, fiind cel compatibil si ca doctrina si numar de voturi luate electoratului PSD.

Nu stiu independentul Simirad in CJ ce aliante are, daca are sau va avea sprijinul PNL, dar o asociere cu acest partid mi se pare o greseala, baronul Fenechiu impreuna cu Chiuariu si Adomnitei aflandu-se printre politicienii antipatici si cu imagine negativa in ochii cetatenilor, asta cel putin este concluzia mea, nu stiu daca sondajele au aceeasi parere. Totusi Antonescu este un candidat care ar putea fi votat de multa lume si ar putea fi printre primele optiuni ale lui Simirad, daca Oprescu nu va candida, nu stiu de ce nu l-ai luat in calcul pentru ca din ce se spune, lucrurile ar fi cam clare.

PS: Noua, iesenilor, de ce ne mai pasa ce spune, ce face si pe cine sustine Simirad? Imi era mai simpatic cand era ambasador si fuma trabuc...

Iulian Micu spunea...

Simirad nu conteaza in ecuatia alegerilor prezidentiale. Atunci va trebui pornita masinaria de partid, iar Simirad nu are absolut nicio legatura si putere in PSD Iasi.