15 februarie 2009

Ficu a plecat singur. Urmatorii vizati de PSD: Salavastru si Gavrila

Ziceam in urma cu doua zile ca dupa inlaturarea lui Mihnea de la sefia DSP, un alt liberal va pleca, respectivul avand demisia scrisa in sertar. Anghel Ficu n-a mai avut rabdare pana luni, iar azi a anuntat ca pleaca de la Oficiul pentru IMM-uri. Omul n-a asteptat securea si bine a facut, pentru ca risca sa primeasca la randu-i un fax prin care era anuntat ca nu mai raspunde de Oficiul pentru IMM-uri.

Urmeaza la rand Vali Salavastru de la Protectia Consumatorului, pe care Gigi Nichita nu-l iarta pentru „episoadele” de prin 2005, cand liberalul era seful Corpului de Control la Prefectura.
Tinta imediata a PSD este si postul Cameliei Gavrila, de la ISJ, din doua motive: criticile aspre ale Cameliei la adresa primarului in perioada cand aceasta era vice, iar in al doilea rand posibilitatea de a controla o armata de oameni (sefi de scoli), dar si o multime de fonduri.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Ce critici aspre ale Cameliei, a incercat si ea sa faca un joc politic si nu i-a iesit pasenta. Nu mi s-a parut ca ar fi atacat probleme de fond, in afara de culoara mansardelor.

Valerian Salavstru oricum nu e iubit de multa lume, eu nu il cunosc personal, insa din exterior mi se pare tipul subordonatului care face exces de zel ca sa faca pe plac sefului, iar acum roata se intoarce (de multe ori obisnuiesc sa zic - comunism a fost si in Cehia sau Ungaria dar parca nu a fost ca in Romania, tocmai din cauza unor asemenea functionari)

Insa in cazul Hurmuzache sincer mi se pare ca a existat simpatie publica la adresa lui, iar Ficu s-a comportat ca un fricos au dat aia de la Bucuresti cu barda si au fugit toti ca sobolanii. Scuze daca e cam dura comparatia, dar asta e adevarul.