13 februarie 2009

Hurmuzache a fost matrasit. Un alt liberal sta cu demisia in sertar

Mihnea Hurmuzache a fost schimbat din functie, printr-o decizie a Ministerului Sanatatii. Motivul: neclar. Ceva legat de reorganizarea DSP-urilor din tara.
Probabil ca seful DSP se astepta sa fie schimbat, desi vestea a cazut ieri dupa pranz ca un trasnet la sediul Directiei. Suparat, seful DSP n-a mai raspuns la telefoane, desi comunicatul DSP Iasi, scris la nervi, nu lamurea pe deplin modul in care s-a decis schimbarea.
In mod normal, Hurmuzache trebuia sa raspunda presei, reactia sa fiind absolut necesara pentru a clarifica lucrurile.

Cert este ca noua putere e extrem de nerabdatoare sa preia fraiele in institutii. Inclusiv oamenii din teritoriu ai PSD si PDL dau semne de nervozitate ca nu-si pot ocupa posturile. Deocamdata, avem traseul extrem de ciudat al subprefectilor cu halta de la Miroslava si matrasirea sefului DSP Iasi.
Aud ca un alt liberal are deja demisia in sertar, iar luni o va inainta probabil la minister. Daca vor merge pe aceeasi linie, cautand portite si carari inguste prin legi, PSD si PDL vor pierde zdravan la capitolul imagine. In institutii, oamenii asteapta cu frica tavalugul si aici nu ma refer la sefii supremi, ci la simplii functionari, afectati de atata instabilitate.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Problema nu este ca l-au schimbat, intr-un fel e firesc - ca manager ai dreptul sa iti faci echipa care o crezi tu de cuviinta, problema e modul in care l-au schimbat si in stilul asta si PSD si PD-L pierd puncte zilnic.

Si cand te gandesti ca pana acum ceva vreme PSD era amic la catarama cu PNL.