17 februarie 2009

Nichita, sef peste sase roze

Liderul PSD Iasi are ambitii regionale. Dupa ce a rezolvat chestiunile Iasiului, Nichita e preocupat de soarta vecinilor. Asa se face ca de ieri, Gheorghe Nichita e stapanul a doua filiale: Iasi si Botosani.
Debarcarea lui Contac, un vechi baron pesedist, de la sefia filialei Botosani are cu totul alta miza decat pare la prima vedere. In PSD urmeaza un congres, iar Geoana nu vrea sa aiba emotii. Asa ca toti vechii tovarasi ai epocii Iliescu-Nastase-Hrebenciuc sunt inlaturati din functii. Dintr-o data, domnul Contac n-a mai fost bun sef de filiala.
Ce castiga Gigi Nichita la faza asta? Pai castiga, pentru ca omul isi pregateste terenul pentru a fi ales din nou vice la nivel national. Iar voturile nu vor veni de la oameni din Gorj sau Olt, ci tot de la boieri moldoveni. Cum Hrebe' isi doreste nespus sa-i sufle postul lui Gigi intelegeti probabil demersul debarcarii sefului PSD de la Botosani.

2 comentarii:

garzanti spunea...

nu imi plac nici hrebe si nici gig, dar nu suporta grad de comparatie cei doi, hrebe e mult deasupra

Iulian Budau spunea...

Intr-adevar e sforar precum guzaganul rozaliu numai ca mult mai smecher,bine vazut in ochii lui Geoana si in plina ascensiune in cadrul partidului.
Simirad i-a dat ceata lui Jiji in lupta pentru primaria Iasului si ca sa ajunga sa ocupe postul mult visat a fost nevoie ca cel care ii punea mereu bete in roate sa accepte postul de ambasador in Cuba.
Traseul a fost destul de simplu pentru domnul 2% : membru PSD,primar interimar si hop in confortabilul fotoliu.
Odata ajuns in jilt acesta se face remarcat prin pierderea pe banda rulanta a fondurilor pentru Iasi si incheierea contractelor dubioase.
Cand este acuzat de rivalii politici el declara ca acestia ii provoaca dezgust.Ei bine mie toti imi provoaca dezgust in frunte cu el.
Grija sa nu este sa rezolve problemele Iasului ci sa-si rasplateasca sustinatorii si pupincuristii care l-au sustinut in campania electorala.
D-l Puscasu,(detinatorul firmei Unistil si a motelului Bucium)este unul dintre beneficiarii unor contracte obtinute cu ajutorul joker-ului Nichita.
Drept recunostinta domn primar se lafaie in restaurantul prietenului sau ori de cate ori are chef.
Dupa fapta si rasplata.