03 februarie 2009

S-a copt planul schimbarii sefilor din institutii. Va fi folosit biciul prefectului si ajutorul ministrilor

Liderul PSD Iasi, Gigi Nichita a dat azi in vileag planul noii coalitii. Pentru ca sefii descentralizatelor nu pot fi schimbati asa usor, e scos de sub masa planul B, cu B de la Bici. Cel care va lovi, apoi musca este Lupu, cu ajutorul ministrilor respectivi.
Sa luam exemplul ISJ, unde seful e tare ca piatra si iute ca sageata. Daca nu pleaca de buna voie, Gavrila va fi chemata la ordin. Concomitent cu trimiterea unor controale de la minister. Controale cu tinta precisa: bube pentru debarcare.
Chestionat azi pe aceeasi tema, Carlan zice ca Nichita are dreptate. Partidele si-au asumat raspunderea pentru institutiile respective, iar guvernul PSD-PDL nu se poate bate cu criza, daca are sefi galbeni.
Pregatiti-va de meciuri tari, inainte de reluarea Ligii I la fotbal. Unii sefi cica au cedat deja, altii sunt gata de plecare, dar exista si destui gata sa se bata cu Lupu. Urmeaza o multime de derby-uri, care vor fi transmise in direct din Sala Galbena a Prefecturii.

2 comentarii:

garzanti spunea...

florine tu iti doresti ca madam gavrila sa ramana vesina sef la ISJ? nu cred, de asta e democratie sa nu ne transformam in mici dictatori

florin ghetau spunea...

am dat un exemplu doar, n-a fost nicidecum vorba de preferinta...