25 august 2009

Nichita isi vede visul cu ochii. Zanfirescu pleaca din fruntea Politiei

Liderul local al PSD Iasi Gheorghe Nichita isi vede visul implinit. Dupa ce in urma cu vreo cateva luni i-a aratat doar pisica, Nichita reuseste debarcarea sefului Politiei iesene, Liviu Zanfirescu.
Cu siguranta ca dom' primar nu va recunoaste ca a pus la greu strambe la ministrul Nica pentru schimbarea sefului Politiei iesene, insa e clar ca el e artizanul nr. 1 al mutarii.
E posibil ca Zanfirescu sa nu fi raspuns la comenzile sefului local al PSD, care se stie nu-i suporta pe cei care nu stau drepti in fata sa. Asa ca dupa mofturile primarului cu politistii care nu patruleaza pe marginea eternelor santiere din oras, Zanfirescu e pus pe liber, concursul pentru ocuparea postului sau fiind programat pentru luna septembrie.
Indirect, Nichita isi asuma toate belelele care vor curge prin curtea IPJ Iasi.
Cat despre Liviu Zanfirescu, e unul dintre putinii sefi ai Politiei iesene care a avut o relatie deschisa cu presa, in ciuda unui mandat deloc usor.

3 comentarii:

dumitrita spunea...

mare dreptate mai ai. mor de draci ca-l schimba pe zanfirescu. si s-o crezi tu ca nichita isi va asuma vraistea din politie care cel mai probabil va urma.
ramine de vazut cine va "reusi" la concursul extraordinar de greu care va fi la bucuresti (sic)

florin ghetau spunea...

oricum vom fi cu ochii pe viitorul sef al Politiei. Si nu va avea viata usoara cu presa, daca nu va sti sa gestioneze corect relatiile cu ziaristii.

Iulian Micu spunea...

Dubios este concursul organizat de MAI, care consta intr-o singura proba: interviu, la care nu poti face contestatie.
Miroase a dedicatie