12 decembrie 2009

Creste diferenta intre Basescu si Geoana. PSD se face de ras cu renumararea voturilor nule.

Pana la miezul noptii s-au renumarat aproximativ 17.000 de voturi nule, din vreo 138.000 cate sunt in toata tara. Surpriza: voturi anulate aiurea cu Basescu - 151, in timp ce la Geoana s-au gasit doar 119 voturi valabile. Operatiunea s-a efectuat deocamdata pentru doua judete (Ilfov si Calarasi) si 5 sectoare ale Bucurestiului.
Interesant este ca Geoana a fost „furat” intr-un singur judet (Ilfov, 37 valabile pentru Geoana si 34 pentru Basescu), in timp ce in Calarasi si in toate sectoarele Capitalei, Basescu iese in avantaj. In sectorul lui Marean Vanghelie, s-au gasit inca 17 voturi valabile pentru Basescu si doar 5 pentru Geoana.
Un lucru e clar: PSD se agata cu disperare de orice chichita care poate duce la amanarea validarii presedintelui. Sa contesti alegerile si sa descoperi pana una-alta ca tot Basescu e cel dezavantajat e sinucidere curata. Iata cum Geoana e pe cale sa nu devina nici macar presedintele nulelor!
Cine stie, poate ca in starea de peremism care bantuie prin sediul din Kiseleff baietii din PSD inca mai spera sa rastoarne diferenta de 70.000 de voturi pierduta la urne.

UPDATE: S-au renumarat peste jumatate din voturile nule: Basescu 583 voturi gasite valabile; Geoana - 510.

Niciun comentariu: