30 decembrie 2009

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- Dupa 2 ninsori mai puternice, strazile Iasului sunt ciuruite. Oare cum va arata orasul in martie daca inca din decembrie drumurile arata jalnic? Sau plombam iarasi cu butelia ca iarna trecuta?

- Nichita si Simirad raman in Iasi de Revelion. Primarul vrea sa participe la Revelionul in aer liber. Tot in Iasi vor sta si pedelistii Nicusor Paduraru si Dumitru Oprea. Prefectul e consemnat pe 1 ianuarie la Prefectura, asa ca nu va pleca nici el din oras la cumpana dintre ani.

- Joi are loc bataia traditionala intre cetele de mascati de la Ruginoasa. Vor fi 300 de jandarmi si politisti in zona. Anticipez ca nu nimeni nu va fi ranit. Eu unul cu greu inteleg traditia ciomegelor.

- Traian Basescu la OTV in seara asta. S-au spus bancuri cu Geoana, s-a vorbit despre Udrea, guvern si criza. Leafa presedintelui: 6.320 lei net. Nu-i mult, dar nici putin. In cursul zilei, Basescu l-a sunat pe Dan Diaconescu si i-a spus ca e la Suceava si ca nu mai poate ajunge la Bucuresti din cauza vremii. A fost o farsa, evident. „Ma duc cateva zile la munte. Ma dau cu snowmobilul daca e zapada. Daca nu, atunci ma dau cu celofanul”, a spus Basescu. Glumet sef de stat avem!

- Concedierile in presa continua. Din pacate. Ultima stire dinspre Bucuresti: 40 de disponibilizari la Jurnalul National din ianuarie. Nici la Iasi lucrurile nu-s tocmai roze in zona media!

- Nichita nu va candida la sefia PSD, desi cica i s-a propus asta. In filiale nemultumirea fata de Geoana e in crestere. Iar unii lideri locali invoca faptul ca inainte de turul 2, Geoana nu s-a consultat deloc cu sefimea social-democrata din teritoriu. Pe cine va sprijini Nichita la sefia PSD? Ca pe Geoana sigur nu!

- La PNL e liniste. Inca!

Niciun comentariu: