24 decembrie 2009

Tudor Luchian, in carti pentru un post de secretar de stat la Educatie

Ieseanul Tudor Luchian are mari sanse sa prinda un post in guvern. Mai precis secretar de stat pe cercetare in Ministerul Educatiei. Au fost ceva discutii la Bucuresti pe tema asta, iar nimeni n-a zis deocamdata ca ar avea ceva impotriva. Mai mult, ieseanul are si sprijinul noului ministru, Daniel Funeriu, care la randu-i are destui amici in PDL Iasi.
Omul e super-pregatit si e mare pacat ca de la alegerile europarlamentare, unde n-a ocupat un loc eligibil pe lista PDL, nu s-a mai auzit mare lucru despre el in politica.
Cititi aici amanunte interesante despre cercetatorul de la Univ AI Cuza din Iasi

3 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Costi Neagu si/sau Tudor Luchian sunt principalele/singurele nume din PD-L Iasi care ar putea ajunge in Guvern. Din cate stiu, si Dan Carlan are mari sanse sa ajunga secretar de stat.

P.S. Linkul nu e ok.

Anonim spunea...

Asta ar fi o veste buna mai ales ca probabil simte pe pielea sa ca cercetator ce inseamna sa castigi granturi de cercetare si sa nu primesti banii pe ele. Sa speram ca va avea curajul si tupeul necesar sa se lupte pentru cercetarea romaneasca, daca va fi numit in aceasta functie, o ramura esentiala in existenta si dezvoltarea oricarui stat, dar total neglijata in Romania.

florin ghetau spunea...

Marius: merci pentru corectura... Sper ca trimiterea la articolul pe care chiar tu l-ai semnat sa fie in regula.

ATY: Sa vedem. bataia e mare pe posturi. Vom vedea daca ieseanul va ajunge in final la minister. partea proasta e ca bugetul pt cercetare e o rusine!