23 decembrie 2009

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- La Pascani, PDL continua sa nu stie incotro s-o apuce. Dupa ce la prezidentiale, PDL a scos pentru Basescu un scor rusinos la Pascani (locul 3 dupa Geoana si Crin), filiala locala nu da semne ca a invatat din greselile trecutului. Mai nou, Valerica Andronache ar rupe protocolul local cu PSD, reapropiindu-se de primarul liberal Craciunescu. La asa strategie politica, asa procente.

- In PDL, aripa liberala a fostului PLD e tot mai jucausa. Adica nemultumita. Camarazii lui Stolojan s-au ars in privinta posturilor din guvern si incep sa maraie. Stati linistiti ca nu sar aschii politice cand esti la guvernare. Doar sunt destule posturi!

- Trupa 2 Unlimited vine la Iasi de Revelion. Insarcinatul cu afaceri muzicale din primarie este cum bine stiti deja, Cosmin Coman. Nu-i nici un bai ca trupa era in top cand in Romania se iesea la Revolutie. Permiteti o indiscretie, domnu' Coman: pe criza asta, a iesit macar de vreun comision ceva?

- Trupa Anti a evoluat in seara asta din nou pe scena Antenei 3. N-a lipsit din recital nici Mugur Ciuvica, usor dezamagit ca un alt invitat de platou, analistul economic Liviu Voinea a spus ca e necesar un timp de gratie pentru actualul guvern. Ba sa-i criticam din prima zi, a sarit ca ars Ciuvica. De o chestie sunt tare curios: i s-au prelungit contractele lui Ciuvica la Tv-uri si in 2010?

- Daca tot vorbim de Antena3, in seara asta am auzit o noua placa: Basescu nu mai e dictator, ci fascist. E greu tare cand mogulul pierde, iar frustrarea e maxima!

- „Luminita de la capatul stirii” e noua rubrica a acestui blog. Revin maine, cu marfa proaspata!

Niciun comentariu: