10 decembrie 2009

Pentru Crin si Orban, alegerile n-au trecut. Cei doi imping PNL tot mai tare inspre PSD

Comportamentul liderilor PNL Crin Antonescu si Ludovic Orban continua sa uimeasca. Laudele la adresa PSD si a perdantului Mircea Geoana fac ca incet-incet linia de demarcatie dintre PNL si PSD sa dispara. Azi, l-am auzit pe Crin vorbind de parca ar fi purtatorul de cuvant al lui PSD.
Iata ce a zis azi Crin: „Geoana e un om care a acuzat în primul rând domnia sa un şoc, pentru că nu e uşor să duci o asemena campanie. (...) Domnul Geoană e un om care cred că a depăşit acest moment şi care acţionează corect şi energic în aceste momente pentru că se bate pentru o cauză pe care o consideră dreaptă, a lui".

Cand Mircea Geoana gafeaza in campanie ca un incepator, iar tu ii iei apararea, desi pana la urma esti adversar politic, nu e doar ciudat, ci arata ca altceva ar fi la mijloc.
Care e oare firul rosu ce il leaga pe Crin tot mai strans de PSD? Mesajul anti-Basescu e singurul pe care il poate oferi liderul PNL? De unde atata dragoste intre PNL si PSD? Chiar daca liberalii refuza colaborarea cu PDL, pozitionarea actuala de pe scena politica, e mai mult decat suspecta.

PS: Cititi ce spune liberalul Liviu Bratescu, pe blogul sau.


Niciun comentariu: