05 decembrie 2009

Final de campanie. Cine castiga?

PSD a incercat vineri sa contraatace dupa autogolul lui Geoana cu vizita la Vantu in toiul noptii. Si ce daca s-au intalnit. Si Basescu s-a intalnit cu mogulul. Corect. Singura deosebire e dusmania lui Basescu fata de Vantu. Vizibila inclusiv pe micul ecran al realitatii TV in campania electorala. Cu alte cuvinte, consecintele intalnirilor Vantu-Basescu n-au fost fructuoase pentru omul de afaceri. Veti spune ca nu avem certitudinea ca Geoana va ceda in cazul in care va fi ales presedinte. Totusi, vi-l imaginati pe Geoana sa strice relatia cu mogulul? Eu unul nu.

Nu stiu cat a pierdut Geoana, dar sigur a pierdut. Aud ca in PSD unii isi rod deja unghiile, intrucat gafa lui Geoana ar putea costa ratarea intrarii la guvernare. Meciul nu e castigat nici de o parte, nici de alta, desi atat PSD cat si PDL invoca sondaje de ultima ora care ii avantajeaza... Vom vedea duminica la urne cat au contat cele trei episoade din batalia turului doi: pumnul lui Basescu, momentul Timisoara, dar mai ales intalnirea Geoana-Vantu!

Un comentariu:

onciu spunea...

Balanta inclina usoar spre domnul Basescu.Este adevarat ca unii liberali sant hotarati sa voteze cu Geoana,dar nu-i deajuns.Raman la convingerea ca mutarea lui Antonescu in favoarea lui Geoana nu a fost inspirata,ci mai mult emotionala si manat de dorinta de a accede la guvernare.Omul ce-a spus,daca tot am pierdut presedintia,cel putin sa incerc marota Johannis.Dar domnul Antonescu ar trebui sa-si dea seama ca acest demers seamana mai mult cu un act de tradare.Sa aducem un neamt,dar de ce neamt si nu roman!