28 decembrie 2008

Am ajuns cel mai tare popor la capitolul carnati si frisca. Gratie lui Oprescu!

Romania doboara record dupa record. Carnatul cel mai lung, cei mai multi mosi craciuni adunati laolalta plus cel mai mare tort din lume.
Organizator sef: primarul Sorin Oprescu. Pe care unii il adora atat de tare, incat il si vad presedintele tarii. Caz in care ne vom mandri probabil tot in Guiness Book cu cel mare proiect legislativ de pe Glob, dar si cu cei mai fraieri alegatori din Uniunea Europeana.
De unde noua moda cu recordurile astea de neam prost? Greu de spus. Dupa ce a doborat propriile proiecte legate de soselele suspendate peste Bulevardul Muncii si Piata Universitatii, Oprescu vrea sa ramana in istorie drept primarul care, scuzati-mi alaturarea, da frisca si carne tocata la tot poporul. Gratis si daca se poate in direct pe televiziunile care oricum n-au ce transmite in zile de sarbatoare.

E minunat ca doboram recordurile lumii unul dupa altul. Pacat ca ne-am oprit aici dupa cateva zile in care luasem deja avant. Logic ar fi sa luam lista recordurilor Guiness Book, iar intr-un mandat sa le doboram pe toate. Iar dupa ce le terminam sa inventam alte recorduri, precum «cea mai lata autostrada din UE» sau «cea mai mare pedeapsa de pe mapamond pentru o teapa din bani publici»!

Un comentariu:

garzanti spunea...

pai nu suntem de neam latin? de saturnalii plebea romana primea circ, caltabosi si vin din parte nobilimiii romane

se potrivesc oarecum lucrurile