14 decembrie 2008

E clar, vom avea prefect PSD la Iasi

Prefectul de Iasi va fi pesedist. Ar putea fi inscaunat Tompea, zic voci de prin PSD Iasi. Azi, Doru Tompea era la Bacau. „Nu stiu. PSD Iasi va decide”, raspunde Tompea.
Cert e ca liderul filialei municipale a PSD Iasi e la mana lui Nichita.

3 comentarii:

Valy Greavu spunea...

Nu aveam unde sa scriu asa ca scriu aici:
Se pare ca avem Guvern, dar eu personal sunt profund dezamagit. Credeam ca s-a ajuns la maturitatea politica in care sa fim convinsi de ideologii, programe si asa mai departe. Se pare in schimb ca sunt prea mic pentru a putea intelege jocuri atit de mari.
Alianta cu PSD este una din cele mai mari greseli ale ultimilor ani. Sunt convins ca sunt oameni OK si acolo dar parca prea ne-am injurat si blestemat in campanie ca sa ne pupam acum.
Si mai si e veste ca Tompea va fi mai mare peste judet… dupa ce nu a fost votat nici citui negru sub unghie se pare ca jocurile au fost facut si cartile impartite: Iasi-ul ramine sub cizma murdara de balegar dorohoian.
Ce se va intimpla mai departe? Bacaul se va dezvolta in continuare, Suceava la fel, de neamt nu mai vorbim…. asteptam sa ne intreaca si Vasluiul. Ce vor face oamenii? Nu vor merge la vot… si? O sa injuram pe la colturi si o sa ne lasam umiliti de fiecare data cind vom avea ocazia dind cu piciorul la dreptul nostru suprem: sa nu-i lasam pe altii sa ne decida viata.
Rusine celor care au pus la cale aceasta coalitie monstruoasa si au facut o astfel de impartire a zonelor de influenta…
Speram totusi sa fie bine...

onciu spunea...

Trebuia facut guvern cu liberalii?Doamne-fereste si bine ca s-au dus,ca m-au intoxicat patru ani!Nu le-a fost bine cu Basescu si PD-L!Ca ei nu ajungeau nicio data sa guverneze.Au fost niste tradatori,pentru ca au distrus Alianta DA.Sigur ca prietenia cu Patriciu nu trebuia stricata.

Valy Greavu spunea...

Onciu: Nu stiu daca era mai bine cu liberalii dar in nici un caz nu este mai bine cu PSD pentru ca iata primul rezultat: impartirea teritoriala a zonelor de influienta, iar pe noi ne-au aruncat PSD-ului. Peste citeva luni sau un an cel tirziu se vor certa in Guvern, PSD-ul o sa iasa de la Guvernare si noi o sa ramanem pe linga... mai ales ca alde nea Niki nu le au cu proiectele, nu o sa mai beneficiem de nimic...
Un guvern minoritar ar fi fost de preferat in contextul in care oricum aveau mai multa sustinere in parlament decit a avut PNL-ul. PSD a jucat miseleste la 2 capate sustinind PNL in prima faza si aliindu-se cu PD-l tura asta. Asta denota o sete de putere peste care orice semnatura gen: Pactul pentru mama natura, nu are nici o valoare decit de scos ochii prostilor de-alde noi care inca mai credem in ieologii politice si jocuri corecte.
Jocul lui Basescu este din nou periculos, si victima din nou pare a fi Stolo. Dar oare nu s-a autodiscreditat prin acceptarea atator solutii imorale la guvernare???