04 decembrie 2008

Guvern PDL-PSD? O gluma buna!

Maharii PSD de la centru au iesit ieri spunand ca vor guvernare cu PDL. Surpriza ieri si la sediul PSD Iasi, unde Gheorghe Nichita a rostit o fraza memorabila: Basescu, PSD si PDL trebuie sa se aseze la masa negocierilor. Tare, nu?
Daca cele 2 partide ajung la guvernare haideti sa ne imaginam cateva situatii:
1. Deputatul Oajdea il ajuta pe Tompea in cazul situatiei incalcite de la Universitatea Petre Andrei;
2. Deputatul Spanu pune la cale proiectele judetului impreuna cu Adascalitei;
3. Oprea se va duce la primarie, unde Nichita ii va intinde covorul rosu la intrarea principala in institutie;

Sansele formarii acestei coalitii: 5%. Daca totusi PDL se combina cu PSD va pierde in plan electoral in primul rand PDL, pentru ca electoratul informat al PDL nu suporta o astfel de combinatie.

2 comentarii:

quin spunea...

pai daca am asculta ce spune psd-ul... exista un pact cu liberarii dinainte de 30 nov urmind a fi anuntat inca de atunci, in ce priveste guvernarea in tandem dupa alegeri. nu stiu daca e o gluma sau nu.. idea e ca pare o magarie marisoara.

onciu spunea...

Nu este adevarat,domnilor!Cred ca este solutia cea mai buna,din cele posibile.Iar electoratul PD-L nu este asa de slab,incat sa nu inteleaga si sa nu prefere o alianta cu PSD,in locul tradarii liberalilor si a lui Tariceanu.Crin Antonescu spune ca PD-L a tradat Alianta,dar nu are dreptate.Crin Antonescu,Ludovic Orban,Norica Nicolai,Dinu Patriciu,nu au fost inca din start de acord cu formarea Aliantei DA.Tocmai de aceea s-au straduit asa de mult,s-o distruga.Si iata ca pana la urma au reusit.Si atunci ce mai vor?