13 decembrie 2008

Cine ia Prefectura: Tompea (PSD) sau Flaiser (PDL)?

Cat de curand vom putea afla numele viitorului prefect al Iasului. Intrebarea e care partid va lua postul, pentru ca lucrurile vor fi transate la nivel central in negocierile dintre cele 2 partide. Deocamdata, varianta PSD pare a avea castig de cauza, in sensul ca intr-un judet, partidul care detine primaria si sefia CJ sa aiba si prefectul. Chestiunea e o aiureala, pentru ca logic ar fi sa existe un control reciproc la nivel local, iar prefectul sa fie din cealalta tabara.
La PSD, trage intens sfori Doru Tompea, perdantul din Dacia, care are se pare sprijinul lui Nichita, mai ales ca miscarea va rezolva si problema sefia filialei municipale a PSD. Tompea lasa locul liber de la PSD, dar in schimb primeste postul la care ravneste de cativa ani.
Daca va fi prefect desemnat de PDL, e in carti Lucian Flaiser. Cei din PSD stramba din nas si spun ca in acest caz va fi razboi mare in Casa Patrata intre Lucica si Simirad, avand in vedere tensiunile dintre cei doi dupa inscaunarea lui Simirad la CJ.

3 comentarii:

onciu spunea...

Situatia mi se pare dastul de clara.Conform algoritmului propus de liviu Dragnea,postul de prefect al judetului Iasi va fi adjudecat de PSD.Pe cine vor pune ei,ii priveste.

Valy Greavu spunea...

Doamne Fereste,
Nici nu vreau sa ma gindesc ce o sa fie daca il pun pe Tompea.
Avem nevoie de un batmane, superman sau chestii de astealalte pentru ca vad ca ne arunca pe toti pe mina fiarelor... Niki, Simy, Tompy...
Oare cit o sa mai rezistam?

crazyhROse spunea...

SI LUCIAN FLAISER DE UNDE PROVINE? 6 luni in PDl si ani buni in PSD. Ori e Tompea ori e Flaiser, tot PSD e. Mihaela