04 decembrie 2008

SONDAJ: Ce guvern va iesi dupa negocieri?

Se discuta aprins pe tema viitorului guvern. Tu ce crezi: PDL cu PNL, PSD-PNL sau PDL-PSD? Sau guvern PDL minoritar, cu UDMR, minoritati si vreo 20 de parlamentari PSD si PNL?

6 comentarii:

Paul spunea...

Vad ca presa din Romania speculeaza mai mult asupra unui guvern PDL-PSD.
Si cum era, domnule Vaman, cine voteaza cu PNL voteaza cu PSD? Dar cine a votat acum cu anti-comunistii de la PDL a votat, pana la urma, cu comunistii de la PSD?
Guvern minoritar de 2 ani zice nu stiu care analist.
Criza, reforma, tranzitie, criza, reforma, tranzitie, vocabularul politicienilor romani din 1990 pana in 2008.

Paul spunea...

Asa-i ca Basexu n-a fost ministru sub conducerea lui Ilici? Asa-i ca PDL are un program politic? Asa-i ca PDL nu este un partid de stanga, la origine?
Asa-i ca in Parlamentul nou ales nu este niciun lider politic al anilor 1990?
D-le Garzanti, trageti!

Dan Gheorghe spunea...

intrebarea e cum vor arata clasamentele astea peste sase luni. sa vedem atunci cata popularitate vor mai avea partidele care intra acum la guvernare, cate procente va avea partidul ramas in opozitie. dar mai ales cate procente vor avea partidele care n-au intrat acum in parlament. parerea mea e ca anul 2009, cel plin de criza economica, va rasturna ordinea procentelor de acum. mai ales ca se vorbeste deja de anticipate. si cei din urma s-ar putea sa fie …

garzanti spunea...

ca votant PD-L sincer spun ca mi se pare o prostie asocierea astea cu PSD

este o vorba "a linge de unde ai scuipat"

Paul spunea...

1. PNL nu are nimic de pierdut daca intra in noul Guvern. Cred ca si-a consolidat bazinul electoral din urban, ciupind din mediul rural, traditional PSD. Acoperind niste sangerari halite de PDL.
2. Basexu are nevoie de munitie pentru prezidentiale. Nu sunt alte victime la orizont decat noul Parlament sau noul Guvern.
3. Un guvern slab din care nu va face parte PDL va fi supus la tot felul de perversitati prezidentiale.
4. Un guvern PDL-PSD ar afecta negativ bazinul electoral al lui Basexu din urban. Ramane de vazut daca pierderile astea ar putea fi acoperite prin intrarea lui Basexu in rural, cu sprijinul lui Ghita Fluturel.
5. La ce tara avem, se poate si un guvern minoritar, PNL sau UDMR, cu o sustinere volatila in Parlament. O sa fie un guvern de coma, gata sa moara in fiecare zi.
6. Daca la anu´ Basexu va folosi tot, iarasi, din nou, inca odata, Parlamentul sau Guvernul drept sac de box, dr. Oprescu va fi viitorul Presedinte al Romaniei.
7. Acum Basexu si cu hamsiile de la PDL stau si analizeaza cu cea varianta de Guvern Zeul Suprem are CEL MAI PUTIN DE PIERDUT.
8. Ce se stie sigur e ca Basexu vrea o coalitie parlamentara care sa sprijine guvernul, asta nu inseamna ca noul guvern va fi alcatuit din doua partide...
9. Cum s-a vazut la alegerile astea: electoratul urban devine din ce in ce mai putin, dezinteresat alea alea, iar in rural se poate merge oricand. Asa ca Basexu va trebuie sa-si puna iarasi fesul, sa mearga la Maracineni, sa scuipe cu obida in tarana romaneasca si sa injure. Mai face o hora cu fetele frumoase din Moldova si va fi reales la al nshpelea congres.
Deci, Traiane, unde vrei sa forezi pentru voturi la anul? In rural sau in urban, in afara sau inauntru? In fiefurile PSD sau in custile dulailor PNL? (n-am uitat, d-le Danga).

quin spunea...

uite o mica mica magarie:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5217604-guvernul-amana-majorarea-pensiilor-grupe-lege-promulgata-basescu.htm

ce zicea pnl-ul la alegeri?