08 decembrie 2008

Surpriza: PSD vrea cu PDL la guvernare

Prima mutare importanta: PSD a votat guvern cu PDL. Conditia: fara UDMR. Urmeaza reactia PDL si a lui Basescu. Pana la guvernul PDL-PSD e cale lunga. Personal, inclin sa cred ca e greu de pus in practica. Daca PNL se razgandeste si vrea si el cu PDL?

10 comentarii:

onciu spunea...

Da,s-ar putea sa aveti dreptate,pentru ca liberalii au un ,,Razgandeanu''.Sa le fie rusine liberalilor pentru ca au avut asemenea pozitie aroganta fata de pedelisti.Ei nu ajungeau nici o data la guvernare fara Traian Basescu.Pe care l-au tradat fara nerusinare.La fel i-au tradat pe penelisti si i-au aruncat peste bord.Inca o data sa le fie rusine!

Marius Bojor spunea...

Ma gandeam care sunt consecintele pe plan local ale aliantei de guvernare PSD-PD-L, mai exact ce oameni ar trebui sa discute si sa se inteleaga cu care oameni...

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

de 5 ani sugerez si/sau explic ca daca aceasta coalitie s-ar face in anumite conditii si in spiritul promovarii profesionalismului + dorintei si posibilitatilor de a face ce este necesar ( chiar daca la un moment dat trebuie luata o hotarare ce va afecta orgolii ) Romania ar putea intra rapid pe linia dreapta a normalitatii; elementele neplacute si miscarile de culise care ar putea semana cu masuri nu prea democratice ar pune astfel la treaba opozitia care, cu siguranta, ar scoate la iveala- pe fondul votului uninominal- valori si caractere deosebite, oameni cu adevarat utili exercitiului democratic folositor tuturor. o majoritate solida ar putea da si posibilitatea de a proclama la cele mai inalte niveluri indemnul de a se trece la munca adevarata, eficienta si la respectarea regulilor de catre toata lumea.

garzanti spunea...

foame mare monser...

Adrian Manolache spunea...

Arata ca iti pasa de sportul iesean!! Vino la marsul de sustinere al sportului iesean si al POLITEHNICII IASI...mai multe detalii pe http://adrian-manolache.blogspot.com/2008/12/arata-ca-iti-pasa.html

garzanti spunea...

cum va explica PD-L tinerilor care au participat la campanie faptul ca au fost atacati cu sabii de gealati PSD-Tompea, iar acum PSD e frate de guvernare?

Valy Greavu spunea...

Eu personal am sustinut dreapta de pe vremea peneleului. Alianta cu PSD este cea mai trista varianta posibila si sunt mai multe voci care au spus ca voteaza cu Vadim sau cu Becali la prezidentiale.
Cred ca ar trebui si noi sa ajungem la o maturitate politica, si sa credem in ideologii si politici de guvernare. Ce facem acum? Dupa ce ne-am injurat in campanie pe toate fronturile acum ne pupam in numele binelui tarii? Hai sa fim seriosi ca numai asta nu-si doresc oamenii aia.
Eu as vota chiar pentru un guvern minoritar PDL decat sa se imparta posturile iar cu PSD. Personal nu am nimic decit cu unii dintre ei, dar nu e corect sa se intimple asta.

Dupa aia, toata lumea cunoaste istoria trista a lu cucoana aia Andronescu la carma ministerului. Acum vor sa o puna din nou! De ce sa nu-l puna pe Oprea? A dovedit calitati manageriale de exceptie cit a guvernat 8 ani universitatea numarul 1 in Romania la nivelul calitatii educationale.

Domnule Ghetau... poate ar trebui si d-voastra sa incercati sa le explicati oamenilor ca nu e bine ce fac. Aveti mai multa experienta si mai multe cunostinte in media...

florin ghetau spunea...

Alianta PSD-PDL e o mare tampenie, am spus asta inca din momentul anuntului posibilului mariaj. Cum se vor intelege cele 2 tabere ramane un mister. Mai ales in teritoriu.
Din pacate gustul ciolanului e cel care dicteaza in aceste zile, in fiecare din cele 2 tabere.
Orbirea politica de acum a unora se va reflecta din pacate la vot, in viitoarele alegeri!

CRISTINEL DUMITRU CIOANCĂ. spunea...

cine stie astazi ca va trece in parlament primul guvern propus ?

onciu spunea...

Era mai buna alianta cu PNL?Eu nu cred.De ce va luati cu cei care s-au imprietenit cu liberalii?Sant un votant al PD-L-ului si nu-i iubesc pe PSD-isti,dar mi se pare ca liberalii sant cei care au tradat Alianta DA si au negociat cu multa aroganta cu celelalte doua partide.Rezultatul:au ramas in opozitie!