22 decembrie 2008

A venit ziua cea mare. In care Guvernul va fi instalat. Apoi Basescu va iesi la Nasul. Oare pe cine va pocni?

Aveti emotii ca guvernul se va poticni in Parlament? Va fi cea mai frumoasa zi din viata lui Boc, in care va fi uns premier cu 70% din voturile uninominalilor disciplinati de la PSD si PDL. Apoi, cabinetul ros-portocaliu se va prezenta la imparatie, unde pe rand, fiecare ministru va jura in fata stapanului.

Mai interesanta se anunta seara de azi, cand Basescu are prima iesire publica de dupa aparitia struto-camilei guvernamentale. De la 22.00, seful din umbra al coalitiei va fi prezent la Nasul, unde in mod sigur va lansa ceva semnale de bine pentru anumite personaje.
La fel de interesant devine si meciul din PSD, unde Mitrea jura razbunare crunta pentru sirul umilintelor indurate vineri, cand n-a primit nici o functie desi a fost primul din PSD care a schitat conturul struto-camilei.

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Nu a pocnit pe nimeni. A laudat PSD-ul si pe sine cat a putut de mult. Semnificativa a fost una din frazele de la sfarsit: "La 16 ani de la separarea (PDSR de PD), a sosit timpul ca electoratul sa vada ca nu mai sunt multe lucruri care ne dezbina". Sa ne asteptam la o fuziune? L-a laudat si pe Geoana ca a fost corect si nu au solicitat renegocierea primului ministru dupa anuntul retragerii lui Stolojan, "au inteles ca e o situatie dificila in care ma aflu"... eu cred ca electoratul, daca ar fi sa voteze duminica, cum se spune, ar fi in soc si nu s-ar prezenta la urne. Nu imi pot inchipui deloc cum va arata urmatoarea campanie electorala sau urmatoarele fuziuni de partide.