31 decembrie 2008

Tupeistul din primarie si ceatza concertelor de la Palat

Directorul executiv al primariei PSD ne ia de prosti. Il cheama Cosmin Coman si e omul de incredere al primarului Nichita. Sa spui ca la Iasi va canta de Revelion UB40, pentru ca in final sa vina doar fostul solist al trupei (Ali Campbell) e ca si cum am dezvalui ca, scuzati cacofonia, Cosmin Coman este ex-director in aceeasi primarie PSD. Primarie care tot anul asta a organizat aiurea un sondaj on-line pentru teapa cu mega-concertul din octombrie.

"Important este ca se vor canta hiturile formatiei UB 40. Ali Campbell vine insotit de 18 persoane. Nu ma intereseaza ce s-a intamplat, cine a plecat. Iesenii vor auzi melodiile care au facut cunoscuta formatia UB 40", a declarat Coman cu cateva zile in urma pentru Ziarul de Iasi.

Faina explicatie, nu? Ce daca primaria achita acelasi onorariu, adica 150.000 de euro! Important e ca auzim melodiile, iar daca n-o sa fiti cuminti, la anul domnu' Coman nu mai aduce nici un ex-component, ci se face DJ si invarte discul de unul singur. Cu aratatorul. Intrarea la concertul lui DJ Coman se va face cu bilet, prin deschizatura unor garduletze montate la 100 de metri de statuia lui Stefan cel Mare si la 10 metri de intrarea pe Bulevardul cu acelasi nume. Biletul va costa 3 euro (ieftin, ca e criza), iar la fiecare doua cotoare de bilete vandute, un iesean patrunde gratis pentru a viziona de aproape minunea muzicala.

Oare de ce fiecare concert din Iasi e invaluit in ceata? Nu suntem fraieri, domnule Coman, ci intuim perfect de unde vine nesiguranta vorbelor dvs. Petrecere frumoasa!

3 comentarii:

Marius Bojor spunea...

Solistul oricarei formatii este formatia respectiva. Daca Ali Campbel va avea voie sa cante hiturile UB40, atunci de Revelion vom avea UB40 de fapt. 150.000 de euro este o avere, insa cred ca Iasul a fost intrecut doar de Bucuresti, care il au pe Enrique. La multi ani!

garzanti spunea...

A cantat ok Ali Campbel, sonorizarea a fost buna spre f buna, insa concertul nu mi s-a parut impresionant. Au avut un minus din partea vremii, insa nu tine de Ali Campbel sau de Cosmin Coman, ceata densa a fauct sa nu se vada f bine scena si nici artificiile, iar frigul efectiv la terminat pe solist.

Minusul mare al concertului a fost durata f scurta cam 45-50 de minute, eu nu cred ca in afara canta doar atat la un concert, si raportat la banii cheltuiti putea canta mai mult.

In cea ce priveste Cosmin Coman e vinovat, pentru ca el trebuia sa promoveze concertul cu numele solistului si nu al formatiei.

Cred ca aveau dreptate consilierii PD-L sa ceara demiterea lui tup-tup.

bettips spunea...

Ca si cum nu te-ai obisnuit pana acum de vrajeala "edililor"! :) Oare mai putem sa ne miram?! Exista vreo sansa sa se schimbe ceva aici vreodata?! Cand spun "aici", nu ma refer strict la Primaria ieseana, ci in general, in coltul asta de lume...
Uitati-va doar la cati caini exista pe strazile Iasului si nu cred ca mai trebuie sa va mire altceva! Si dam bani lunar pentru cainii aia! Da... asta e! Daca primarul se impiedica de 2 organizatii non-guvernamentale... Asta e buna chiar! Si-a gasit si Geegee nashii: Sf. Mucenic Trifon! :))))))))))))))))))))))))))))))))) Pe mine nu mai deranjeaza ca se fura! E OK! Las, sa fure! Ma deranjeaza ca suntem luati de fraieri, de parca am avea toti 2 ani! Si ca nu se doreste sa se faca aproape nimic fara sa fie si o altamotivatie decat cea civica. Asta e Romanica! La multi ani, domnule primar!