02 august 2009

„Sunati-l acum pe Nichita daca vreti reactii”. Doar ca Nichita nu raspunde

Sambata, liderii locali PSD si PDL s-au pus la masa pentru a discuta ceea ce in ultima saptamana parea ca va rupe coalitia la Iasi. La finalul intalnirii (aseara pe la ora sase), din zona PSD ma trezesc cu un SMS si cu un telefon, prin care eram instiintat ca reuniunea s-a sfarsit si ca ziaristii care vor amanunte il pot suna pe dom' primar.
Toate bune si frumoase, numai ca Nichita n-a binevoit sa raspunda la telefon.

Cat despre sedinta comuna PSD-PDL, sefii locali au decis sa puna batista pe tambal. Ramane de vazut daca pacea va fi acceptata de incomozii parlamentari PDL sau de seful CJ, Constantin Simirad.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Stimate coleg de breasla,

Ai sa te oftici la culme dar sunt cativa dintre noi care daca nu le-a raspuns, au insistat si au sunat si a doua oara, si a treia oara (vezi si la Loredana art cu exclusivitatile). Ca omul a tot dat declaratii prin telefon. Asteapta data viitoare, ca te suna politicienii sa iti dea declaratii...

Mediachix

florin ghetau spunea...

Dragule, intelegi selectiv, exact cum ii place primarului.
Cat despre oftica, las-o mai usor. Mai exista si alte personaje in PSD (care au participat la discutii) ce au putut da amanunte.
Am senzatia ca un personaj (sau mai multe?) din media incearca sa bage zazanie aiurea. Spor la aparat culoarea politica preferata!