16 octombrie 2009

Crin, baiatul simpatic cu tinta fixa: Basescu

Crin e un baiat simpatic. A dovedit-o si azi, la Iasi, cand vorbele sale au starnit zambetele jurnalistilor. Insa numai atat. N-am retinut vreun proiect concret, ci doar o insiruire de epitete cu aceeasi tinta: Basescu.
Ok, Basescu e raul cel mai mare, am inteles deja asta, dar ce propune in loc candidatul PNL? Va ramane acelasi Parlament stufos? Vor fi plantati tot felul de Olteni in posturi cheie precum s-a intamplat la BNR? Cum va fi stopata politizarea din teritoriu?
Liberalii pot avea scuza ca n-a inceput campania electorala si ca temele principale vor fi lansate din 22 octombrie incolo. Ma asteptam ca, dincolo de criticile firesti la adresa lui Basescu, Crin Antonescu sa ofere la Iasi mai multa consistenta.
A fost galant cu toata lumea, dar n-a convins. Raman la convingerea ca desi avem o competitie interesanta, in care patru candidati au sanse, vom alege din nou raul cel mai mic. De aceasta data, fara tragere de inima, ci doar sa nu iasa celalalt!

PS: Dupa pelerinajul de la Sfanta, la Iasi a inceput pelerinajul prezidentiabililor. Azi a venit Crin, maine soseste Oprescu.

Un comentariu:

onciu spunea...

Din nou liberalii ,,canta''aceeasi placa numita Traian Basescu si nimic altceva.In loc sa-i preocupe soarata partidului de dupa alegeri,ei se imbata cu apa limpede.De pe locul trei nu poti nici intr-un caz sa ajungi presedinte al Romaniei.Asa ca o sa mai vedem!