21 octombrie 2009

Geoana e lider. In mintea sondorilor casei

Ziceam intr-un post recent ca un nou sondaj, marca INSOMAR, il va da pe Geoana pe primul loc, cu un punct in fata lui Basescu. E posibil ca in actuala conjunctura politica, Basescu sa piarda procent dupa procent, dar alta e cheia sondajului realizat de prietenii sefului PSD: faptul ca Geoana si nu Crin e cel care se bate cu Basescu.
Pentru armata PSD mesajul suna mobilizator, in timp ce pentru sustinatorii lui Crin, vestea n-ar fi deloc grozava. Doar ca, realitatea bate minciuna, iar poporul nu e atat de fraier incat sa ia de bune niste cifre scoase dupa-amiaza din burta, astfel incat TV-urile sa aiba o seara intreaga de tocat alaturi de analistii casei.
Daca a putut iesi pe piata un astfel de sondaj, atunci e clar ca e groasa rau de tot in tabara pesedista, iar Geoana e la un pas sa nu prinda turul doi!

2 comentarii:

Marius Bojor spunea...

"Sondori" si "sudori":)

onciu spunea...

Este al doilea sau al treilea sondaj fabricat de Vantu cu scopul de a influienta electoratul in favoarea domnului Geoana.Dar sa stiti domnilor,ca electoratul din Romania nu voteaza dupa vointa domnului Vantu,Hrebenciuc,Gusa.