25 octombrie 2009

Miting PDL cu peste 20.000 de oameni duminica viitoare la Iasi

Duminica viitoare, PDL va organiza o actiune de amploare la Iasi, calendarul mitingurilor electorale fiind batut deja in cuie de conducerea centrala. Se estimeaza ca la mitingul pro-Basescu vor fi 20-25.000 de oameni (15.000 de la Iasi, iar cate 3-5.000 vor veni de la Suceava, Botosani si Vaslui).
Locatia actiunii n-a fost deocamdata stabilita, pedelistii intentionand sa mearga la primarie cu propunerea Piata Unirii.

Basescu va veni la miting direct de la Constanta, insa nu va sta decat cateva ore la Iasi, pentru ca in aceeasi zi este programat un miting similar la Bacau, cu participarea judetelor din jur (Neamt, Vrancea, Galati).

9 comentarii:

Sorin Afloarei spunea...

15.000 din Iasi ? Mie greu sa cred ... Basescu nu mai are populariatatea de altadata. Nu cred ca mai este o persoana politica care sa stranga macar 5.000 de oameni intr-o piata, fara sa fie adusi de partid cu mari eforturi.

... poate face un concert Madonna sa stranga atat :D

florin ghetau spunea...

vom vedea duminica. sunt estimarile celor de la pdl iasi.
e clar ca fara structura de partid, nici un prezidentiabil nu aduna mai mult de 1.000 de oameni intr-o piata.

Unknown spunea...

Dupa esecul din prima zi, PDL Iasi va strange nu 15.000 de oameni, ci 150, cu tot cu nevestele si copii parlamentarilor!

Imi amintesc de megamitingul de sustinere al lui Basescu de acum doi ani, din Piata unirii. Zeci de mii de oameni adusi cu 30 de lei pe zi inclusiv de la Bucuresti, Cluj Napoca sau Craiova.

PENIBIL! E ultima strigare a unui om disperat, care a pus referendumul pe 22 noiembrie de teama ca nu va intra nici macar in turul II!

onciu spunea...

Nu va cunosc pe nici unul dintre comentatori,afara de domnul Ghetau.Dar de ce santeti asa de tendentiosi si rau intentionati,domnilor?Nu stiu nici de la ce partide santeti,dar in turul al doilea va intra Geoana si Basescu.Nici pomeneala de Antonescu si Oprescu!In ceeea ce priveste mitingul,voi fi unul dintre participanti,iar pe dumneavoastra va intreb,desi nu am dreptul,de ce bateti campii?

Christoph spunea...

doar 2 observatii. prima pt onciu; nu se scrie "santeti" ci "sunteti" sau pe vechi "sînteti".
a doua pt dl ghetau, desi nu e probabil greseala dumnealui, bacaul nu se invecineaza cu galatiul, dar de loc.
si in incheiere, pe bune acu, 20 de mii de oameni in piata unirii, ar insemna sa fie oameni de la bd-ul independentei pana pe saulescu si din fata primariei pana pe arcu. chiar nu ati vrea sa coboram cu picioarele pe pamanat putin si sa acceptam ca nu se poate?

florin ghetau spunea...

intr-adevar imi asum eroarea, galatiul nu se invecineaza cu bacaul, desi distanta nu e f. mare.
cat priveste chestia cu „nu e probabil greseala dumnealui”, n-am inteles-o, are cumva cineva parola de acces pe acest blog?

Christoph spunea...

stimate domn, ma refeream doar si numai la faptul ca aceasta greseala provine din comunicatul PDL-ului, unde evident sunt si oameni competenti care nu stiu foarte bine harta romaniei. in ce priveste distanta, ce sa va mai zic, galatiul este un judet al pdl-ului, mai ales de cand fostul primar, durbaca anume, si-a anuntat sprijinul dezinteresat pentru fratele principalului partener de afaceri si anume mircea, dar ca si distanta geografica, va asigur ca iasul este mai aproape de bacau decat galatiul.

summerday spunea...

si?

pan la urma cat au fost?

din fata calc am reusit sa vad ca ar fi fost max cateva sute din 15.000-20.000.

Victor Stoian spunea...

Foto de la mitingul PDL. Ce oameni a adus PDL-ul in Piata Unirii: http://fotovs.wordpress.com/2009/11/01/miting-portocaliu-cine-tine-cu-basescu/