15 octombrie 2009

Daca nu schimba rapid tactica, Geoana va rata turul doi

Inca sunt uimit de absenta PSD din prima linie. Crin a iesit cu Johannis, Basescu cu Croitoru, dar Geoana pe unde e? Chiar n-are PSD nici o propunere pentru premier? O fi Vanghelie, dar e pastrata drept varianta secreta pentru a fi scoasa din joben intre cele doua tururi de scrutin?
Singurul atu al lui Geoana in momentul de fata e PSD-ul, mult prea mare pentru un candidat caracterizat la un moment dat atat de perfect de Iliescu. Strans cu menghina intre zburdalnicul Crin si talibanii rosii grupati in jurul lui Oprescu, liderul PSD a ajuns sa aiba de ales intre premierul lui Basescu si premierul lui Crin. Jenanta postura!

Pentru liberali, comportamentul PSD e mana cereasca. Au premierul lor care in campanie va lucra in tandem cu prezidentiabilul Crin. Orbit de razbunarea scoaterii de la guvernare, Geoana n-a sesizat capcana, iar liberalii rad si ei pe la colturi de faptul ca momeala a prins.
Aproape cert, PSD va incerca sa iasa din incurcatura. Cu cat mai tarziu, cu atat sansele lui Geoana sa intre in turul doi vor fi mai reduse!

Niciun comentariu: