17 octombrie 2009

Geoana s-a prins in sfarsit de strategia lui Crin

Dupa ce a imbratisat fara rezerve premierul lui Crin, liderul PSD da semne de razvratire. „Am senzatia ca Antonescu vrea sa-l foloseasca pe Johannis si ca agent electoral”, a zis-o azi liderul pesedist. Mai sa fie! Isi imagina oare vreun liberal ca primarul Sibiului va fi acceptat de Basescu drept premier? Nicidecum, dar liberalii au reusit sa puncteze zdravan, tocmai impotriva principalului lor adversar pentru turul doi: Geoana.
Cat despre sondajul Insomar care il arata pe Geoana pe locul 2 cu 13 puncte peste Antonescu, e doar o gogoasa coapta tocmai pentru a arata ca poporul a decis deja finalistul care il va infrunta pe marinar. Distanta intre cei doi e mult mai mica, iar meciul se joaca.
PSD nu va striga in gura mare ca il abandoneaza pe Johannis (ar fi iarasi o mare gafa!), dar strategii partidului au fost pusi deja la treaba pentru ca Mircea sa iasa din incurcatura. Primul semn a si venit: PSD cheama maine partidele din „coalitia 65%” la o noua intalnire. Care e scopul? Incercarea lui Geoana de a se aseza in fruntea coalitiei care il sustine pe Johannis. Asteptam cu interes mutarea lui Crin!

Un comentariu:

onciu spunea...

Geoana mai are nevoie de ceva minte.Pentru ca nici unul din cei trei sau patru candidati,cu sanse la fotoliul de presedinte,nu pot demite premierul.Si in aceasta situatie numai Crin Antonescu ar fi avantajat.Numai ca Antonescu nu va intra in turul al doilea si va intra Geoana.Asa ca porecla lui Iliescu nu a fost data degeaba.