12 decembrie 2009

Liberalii din municipiul Iasi, indecisi in privinta intrarii la guvernare

Filiala municipala a PNL s-a reunit azi pentru a discuta solutia cea mai buna pentru viitorul partidului. Opozitie sau intrarea la guvernare? Dupa discutii pro si contra, membrii Biroului Municipal s-au pronuntat pentru opozitie. Scorul a fost 6-3, votul fiind secret. Un vot similar a avut loc si in cadrul Biroului Municipal largit (inclusiv sefii organizatiilor din cartiere), insa de aceasta data surpriza: 18-14 in favoarea intrarii la guvernare. Deciziile au fost pur si simplu consultative, seful organizatiei, Cristian Adomnitei intentionand sa ia pulsul colegilor sai din filiala.

Ciudat este ca Delegatia Permanenta a filialei judetene a PNL nu s-a intrunit (si nici nu se va intruni maine) pentru a discuta varianta optima pe care PNL Iasi ar trebui sa o sustina luni la Bucuresti, cand se va lua decizia finala. Probabil ca Relu Fenechiu a dorit astfel sa evite un vot favorabil intrarii la guvernare, in conditiile in care majoritatea primarilor liberali din judet sustin aceasta idee.

2 comentarii:

onciu spunea...

Atata timp cat la conducerea PNL Iasi va fi ,,marele'' Fenechiu,lucrurile nu se vor schimba prea mult in filiala.

Liviu Bratescu spunea...

Eu am fost consecvent cu ideile exprimate pe blog si din acest motiv am votat pentru o intrare la guvernare cu P.D.-L.( bineînţeles nu în orice condiţii). Ca liberal nu vreau ca P.N.L. să mai fie psihoterapeutul lui Mircea Geoană sau al P.S.D.