02 decembrie 2009

Oare ce-o fi fost in capul celor de la PSD ducandu-se la Timisoara?

Sa spui ca daca ar fi trait, Corneliu Coposu ar fi de acord cu semnarea Pactului pentru Timisoara intre PNL, PSD si PNTCD e o declaratie riscanta. Mai ales cand afirmatia e facuta chiar la Timisoara, un oras profund anti-comunist.

Nu stiu ce a fost in capul celor din PSD cand s-au dus la Timisoara, cu cinci zile inainte de alegeri. Orice strateg electoral sustine ca intre cele doua tururi de scrutin nu te duci in barlogul adversarului. Sau te duci, dar nu incerci sa provoci, prin declaratii neinspirate.
Isi imaginau cei din PSD ca vor fi primiti la Timisoara cu flori? Probabil ca da, mizand ca e zi nationala, ca oamenii sunt amortiti si ca Tv-urile prietene vor reda pe larg evenimentul.

Momentul Timisoara relanseaza campania electorala si readuce combatantii umar la umar. Vestea proasta pentru PSD e radicalizarea electoratului anti-comunist, urban si foarte sensibil la ceea ce se petrece in jur.

2 comentarii:

onciu spunea...

Principalii vinovati in aceasta ecuatie sant liberalii in frunte cu conducatorul lor,Crin Antonescu.Prin apropierea sa de Dinu Patriciu si punerea sa in slujba lui Geoana,Crin Antonescu devine groparul dreptei romanesti.Probabil ca domnia sa vrea sa intre la guvernare.Dar putea sa intre si cu dreapta.Domnilor liberali,dumneavoastra uitati oare ca Traian Basescu va bagat la guvernare? Si dumneavoastra va-ti intarit?Ce cautati acum langa Ion Iliescu?Ce cauta Ciuhandu si Sarbu langa Ion Iliescu?

onciu spunea...

As intreba liberalii,cu tot respectul,de ce au identificat Raul cel Mare in persoana domnului Basescu si nu in persoana domnului Geoana? Numai din dorinta de a intra la guvernare cu orice pret? Vreti dumneavoastra sa intoarceti pe dos,o jumatate din aceasta tara,fara nici un pic de jena? Si sa-i aduceti la putere pe Iliescu,Vanghelie,Mazare,Nastase,Hrebenciuc?Cred cu tarie ca o sa regretati acest lucru,domnilor!