10 decembrie 2009

Peremizarea PSD-ului

Contestarea de tip peremist a PSD-ului legata de frauda electorala miroase rau a frustrare. Dupa ce, intre cele 2 tururi, au transat cascavalul prin diverse birouri si l-au pus la pastrare in frigider, pesedistii au constatat, in ziua cand urna rece a fost deschisa ca, scuzati-mi cacofonia, cascavalul nu mai era la locul lui.
Pai cum sa nu te enervezi cand bogatia s-a topit peste noapte. Brusc, s-a dovedit ca topaiala de dupa exit-poll-uri n-a fost decat o comedia trucata, cand in realitate totul era un film de groaza turnat in casa de numarat voturi numita BEC.

Zilele trecute, pedelistii spuneau ca au informatii ca PSD va scoate lumea in strada pe tema fraudarii. Coincidenta sau nu, in aceasta dupa-amiaza o suta de studenti s-au dus glont la Palatul Cotroceni pentru a-si exprima revolta! Mai sa fie! Imediat, PSD a spus ca nu e amestecat in afacere. Dar tot imediat, PSD stia ca ofiteri de Politie patruleaza prin Regie pentru a-i ameninta pe tineri. Faptul ca Politehnica e condusa de madam Andronescu iarasi e o pura coincidenta (cititi ceva interesant pe tema asta pe blogul lui zoso). La fel, nici faptul ca tanarul deputat pesedist Nicu Banicioiu a fost lider al studentilor pana nu demult nu are prea mare importanta.

PSD impinge lucrurile prea departe, iar la Bruxelles unii sefi europeni nu prea inteleg nici ei de unde aceasta peremizare a PSD-ului.

Apropo de frauda: si pe la Iasi unii pesedistii invoca tot felul de probe legate de fraudarea alegerilor. Cu toate astea, numaratoarea paralela a PSD Iasi facuta in seara scrutinului pe baza cifrelor date de la proprii oameni din sectiile de vot din judet a fost confirmata a doua zi de numaratoarea oficiala a BEJ-ului. Cate voturi i-au fost furate lui Mircea Geoana in judetul Iasi? Nimeni din PSD nu poate da vreo cifra. Atunci despre ce vorbim?

PSD uimeste. Sub conducerea lui Geoana s-a reusit pana si ceea ce nici lui Iliescu nu i-a trecut prin cap: peremizarea PSD-ului. Momentul decontului insa tot va veni pentru conducerea PSD, care a avut la dispozitie tot (partide, media), dar a pierdut alegerile.

Un comentariu:

onciu spunea...

Resuscitarea lui Vadim Tudor s-a produs la alegerile europarlamentare,de la inceputul acestui an,o data cu ,,solutia salvatoare'',a aliantei Becali-Vadim.Si regret foarte mult,intrucat PRM si PNG erau deja pe linia de plutire.Insa Dumnezeu e mare si pana la urma cred ca vom scapa de acest descreierat al politicii romanesti.Doamne ajuta!