21 octombrie 2009

Liberalii se razbuna pe Geoana, trimitandu-l pe locul 3 in sondaje

O masuratoare BCS, comandata de PNL, il plaseaza pe Crin pe locul 2, cu 23,6 la suta. Geoana e pe trei cu 21,7 in timp ce Basescu are 31 la suta. Oprescu apare pe patru cu 10 la suta.
Sondajul vine la doar o zi distanta dupa curajul INSOMARULUI de a-l cocota pe Geoana pe prima pozitie, la un punct de Basescu si 11 procente in fata lui Crin.
Daca punem cap la cap sondajele PDL, PSD si PNL din ultimele zile, nimic nu e logic, semn ca baietii n-au nici o retinere sa confectioneze scoruri nerusinate. Totul e cosmetica electorala.

4 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Sondajul BCS este facut strict pe Bucuresti si cred ca rezultatele sunt corecte. Asemanatoare sunt si pe Iasi si in tot urbanul mare din tara. Lupta crancena se va da in urbanul mediu si mic si la tara.

Marius

Marius Bojor spunea...

Poate fi cosmetica electorala, insa la unii e de-a dreptul chirurgie reparatorie electorala.

onciu spunea...

O sa ajunga Crin Antonescu presedinte,cand am sa ajung eu patriarh!
Domnule Danga,ati uitat cumva scorul obtinut de liberalul Adomnitei in cursa pentru Primaria Iasi?Vi-l reamintesc eu.In jur de 10%.Cam acelasi procent il va obtine la Iasi si candidatul Crin Antonescu,din partea liberalilor.

Unknown spunea...

Nu e adevarat!
Crin va depasi scorul PNL pentru ca Relu Fenechiu a redevenit persoana cea mai populara la Iasi. Iar Vali Salavastru este sefd e campanie.

Nu e asa, dlor Manga, Bator si Gretau?