08 august 2008

Ce facem dom' primar? E groasa rau in Copou!

Trei meciuri, trei infrangeri, doar un gol marcat. Si ala norocos! 0-2 la Craiova, 1-3 acasa cu Vasluiul si 0-2 tot in Copou, in seara asta cu Steaua.
Cu minus sase la adevar, situatia nu-i deloc roza. Nu doar la rezultate stam prost, pentru ca echipa e intepenita in ghete. Nu jucam nimic, iar daca lucrurile nu se schimba, Iasul e candidata sigura la retrogradare.

Etapa viitoare, Iasul joaca la Bistrita, o echipa care nu are jucatori cu nume, dar care nu prea pierde puncte acasa, iar in plus il are pe Sabau, un antrenor de marca.
De ce s-a ajuns aici?

1. Poli Iasi nu are un investitor puternic, care sa pompeze bani suficienti, dar sa ceara si rezultate.
2. La echipa s-au facut transferuri in stilul casei, adica pe bani putini. S-a mers pe carpeli. Au fost cautati cu precadere jucatorii liberi de contract sau cei de care echipele n-au mai avut nevoie.
3. Ionut Popa pare depasit de situatie. Nici el nu poate impinge lucrurile la infinit, fara un lot valoros in spate. Probabil, luna de miere a antrenorului cu suporterii va lua sfarsit cat de curand, insa nu Ionut Popa e principalul vinovat de situatia in care s-a ajuns.
4. Din vestiarul echipei, vestile nu-s deloc ok. Unii jucatori ar avea se pare ceva probleme cu viata extra-sportiva, iar Balba n-a mai fost prins de politia rutiera, dar nici nu prea mai are chef de fotbal.
5. Primarul Nichita nu are un punct de vedere clar vizavi de actionariatul clubului. Struto-camila public-privat nu da rezultate pe termen lung. Clubul are nevoie de un singur actionar, cu multi bani, dupa modelul Vaslui, Rapid, Cluj sau Timisoara.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Privatizati echipa... sa vina un patron. Stii si tu Florine cum e la patron, pune biciul pe tine, Florineeeee audienta, Florineee tirajul :)

Nu cred ca e corect ca niste derbedei sa incaseze bani de la bugetul local si sa nu faca nimic, eu de ex nu sunt de acord ca din taxele mele sa ii platesc lui Balba sigla de Q7.